کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
۲۲:۲۶, ۱۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۰ ۲۲:۳۰ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #148

دوستان کسی این بازی رو تهیه کرده؟ من امروز یه جا رفتم گفتم بتلفیلد 3 رو داری ؟ یارو یه جوری گفت نه انگار فحش بهش داده باشم!!! Big Grin فکر کنم اماکن حکم اعدام ! گذاشته برای کسایی که بتلفیلد بفروشن ! Cool

به نظر من حالا که انقدر تبلیغ شده بذارن مردم تهیه کنن و بازی کنن. برا دشمن شناسی هم خیلی خوبه . بالاخره ما می فهمیم که اونها چی در باره ما فکر می کنند و حمله به ایران براشون چجوری هست.
(۱۷/آبان/۹۰ ۷:۵۵)mohsen... نوشته است:  انقدر تبلیغ بازی و کردید که هوس کردم امروز برم و بازی و بخرم ناراحت نشید ولی نسخه کرک شده بازی الان تو بازار با قیمت هر دی وی دی 1000تومان ریخته من 3 شب پیش پوستر بازی و جلو حرم حضرت معصومه (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تو مغازه دیدم اگه قضیه این همه جدیه چرا دولت کاری نمیکنهHuh ؟؟؟؟در ضمن با بازی نکردن و تحریم کردن این بازیها چیزی درست نمیشه زمانی که call ofo بازی میکردم حدس میزدم که روزی هم بشینم پشت کامپیوتر و به ایرانیها شلیک کنم .در کل جنگ جنگ نرم به جای بحث کردن سر اینکه بازی و نخردید اگه خریدید اورجینال نخریدو اینجور حرفا باید باهاشون مثل خودشون رفتار کرد که متاسفانه ما تو زمینه بازی خیلی عقب هستیم چند تا بازی هم ساختیم از بازیهای خارجی گرونتر ولی تبلیغش بهتر میری میخری میاری همون اول گرافیک و که میبینی از بازی سیر میشی اگه این بازی خارجیا اینهمه طرفدار داره فقط به خاطر گرافیک بالاییه که دارن کسایی که کال اف یا مدال افتخارو بازی کردن لذت بازی کامپیتریو چشیدن به غیر از گرافیکه بالاشون به صدای چند بعدی این بازیها هم دقت کنید اگه اسپیکرتون تنظیم باشه وقتی که شلیک میکنید میفهمید پوکه فشنگتون کدوم طرف میوفته اخه کی این بازیهارو که روزه اول به دست توانمند کرکرهای عزیز کشورمون کرک میشه و با قیمت تقریبا مفت تو بازار عرضه میشه رو ول میکنه و میره 8هزار تومان میده به بازی اورجینال ایرانی ؟پس الکی سر بازی کردن بازی نکردن خریدن نخریدن تحریم کردن بحث نکنید باید به فکر چاره بود فقط جنگ نرم (بالا بردن کیفیت) مگه ما تا کجا میتونیم تحریم کنیم گیریم که تو ایران کسی نخرید بازی هم نکرد فکر کردید این بازی واسه ما ایرانیها ساخته شده ؟نه هدف سازندگان بازی تخریب ما ایرانیان تو کل جهانه به جز ایران .حالا هی بشین غصه بخور ارز مملکت داره خارج میشه اورجینال نخر .اخه این حرفا چیه (به فکر نون باش که خربزه ابه) به شما قول میدم همین الان نشستن دارن بر ضد ایران بازی میسازن تا چند وقته دیگه هم چند تا چند تا بازی میاد تو مملکت به طوری که ندونید از کدومش انتقاد کنید . یا علی مدد

دوست عزیز بازی اورجینال اصلا تو ایران نداریم . 99.999% بازی های خارجی همه رایتی اند . اون .001 % هم خود طرف از خارج واسه خودش آورده.

تمام بازی هایی که کرک دارند همه رایتی اند و بازیهای اورجینال هیچ کدوم کرک ندارند .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران - stranger00 - ۱۸/آبان/۹۰ ۲۲:۲۶
داغ داغ : تریلر bf3 در تهران - ezio252 - ۱۹/شهریور/۹۰, ۱۲:۴۲
نقدی بر بازی Battlefield 3 - sinasafaee - ۱۳/بهمن/۹۰, ۱۹:۲۵

[-]