|
گفتگوی منتظران
|
|
۱۵:۴۱, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #386
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز قبلا از خواندن این متن یک نکته رو عرض کنم اگه قراره این متن رو بخونید لطفا تا پایان همراه باشید و اگر موافق بودید بیایید کاری کنیم!و اگر مخالف که لطفا نقدم کنید. در این متن بیشتر میخواهم سوال کنم از خودم ببینم برای ظهور چه کرده ام 1-چرادر دانشگاه های ما آنچه از ذهن های بیمار و مریض غربیان تراوش کرده تدریس میگردد؟چرا برای رسیدن به استانداردهای جهانی اینقدر تلاش میکنیم؟مگرنه اینکه این استانداردها در لابی های آمریکا وصهیونیست طرح ریزی شده!؟ چرا قبله ما شیطان شده؟! منظورم اینه که مدل لباسمان کفشمان تدریسمان بانک مان بهداشتمان غذامان غربی شده؟؟؟؟!!!! آنها که خودشان به این شیوه ها عمل کرده اند به کجا رسیده اند؟که ما ادمه رو آنها شده ایم! کدام قسمت زندگی مان دینی است؟جز عبادتهامان که آن هم!!!! باید شیطان را رجم کنیم و... مثال میزنم آشپزخانه open!fast food pizza
مدل کفش ولباس ودکوراسیون داخلی وخارجی کجارفت دینمان؟ مراقب باشیم که دینمان را شیطان از ما نگیرد...باید هرطورشده آن راحفظ کنیم! باید مدل دینی امروزی داشته باشیم باید مدل لباس دینی وملی داشته باشیم چند تا بچه حزب اللهی داریم که طراح لباسه طراحه کفشه طراح دکوراسیون داخلیه؟؟؟؟؟اگه هستندهم متاسفانه کم اند و حمایتی نمیشند باید فرهنگ عامه درست شود اگر امام خامنه ای چفیه به گردن دارند یعنی دارند به ما جوونا خط میدن که فرهنگ بسیجی رو تبیین کنیم... چرا بذاریم ایشون یک تنه بار این مهم رو بردوش بکشن؟! چرا؟ما نریم دنبال آقامون اگه قرار بود آقا خودشون بیان که اصلا چرارفتن؟چرابرای مردم 100سال پیش300سال قبل یا1000سال قبل نیومدن اون موقع که انحراف ها کمتربود تهاجم فرهنگی نبود! پس این ماییم که باید بریم به سمت آقامون نه اینکه ایشون بیان مارو نجات بدن تاوقتی ما نخوایم که ایشون وظیفه ای در قبال ماندارند!هرچند آقا خیلی به فکرمونن هرچندما شیعیان خوبی نیستن!!!! چراشیرینی وحلاوت وطراوت دینمان را نشون ندادیم این وظیفمون بوده به عنوان بچه مسلمون چرا مدل ندادیم به جوونامون وازشون توقع داریم براساس اسلام رفتار کنن؟وقتی یک نفر براش مدل سازی وتصویر سازی نشده (به طور کامل)چطور میتونه بر اساس اون طرح رفتار کنه؟ یکی از دوستان تایپیکی داشتند به اسم تو چه میدانی جنگ چیست؟ودرمورد دفاع مقدس نوشته بودند بله من زمان جنگ نبودم ودرک نکردم اما کی گفته که من نمدونم جنگ چیه؟! مگه تلفاتشو نمیبینم؟مگه الان توی جنگ نیستم مگه الان توی سنگر نیستم؟من خوب میدونم جنگ چیه! چون دارم خواهرهاوبرادرهای مجروحم رئ میبینم تازه به اعتقاد من جنگ الان سخت تره چراکه اگه اون زمان کسی مجروح وتلف میشد براش ثوابی بود اما برای مجروحان جنگی حالا به جای ثواب عقاب در انتظارشونه چراباید 104 تافرقه توی مشهد باشه کلیسای خانگی وجود داشته باشه؟چرا اینقدر بلد نبودیم دینمون رو بشناسونیم که نگران برگشتن جوونامون از دین باشیم چرا؟بیاید بگیم چراعقیق خوبه،تسبیح گردوندن خوبه،سجده طولانی خوبه،لباس معطر خوبه ،چرا چند قدم رفتن وشرکت کردن در تشییع جنازه خوبه،چرا باید وصیت نامه داشته باشیم و...؟! چرا به جوونامون الگوی درست ندادیم وشهدامونو ماورایی کردیم تا الگوشون بشه فوتبالیست وبازیگروخواننده؟!دوستان یادمون باشه که هممون مسولیم...!!!!! ودر آخر از امام خامنه ای در جمع دانشجویان همدان «ننگ است که ملتی نرم افزار فرهنگی،سیاسی،اجتماعی خود رااز بیگانه وام بگیرد...!» شیعه مقصر نباشیم... نباشیم مثل کسانی که مثل ما برای امامشون نامه نوشتند ادعای انتظار کردند در آخر هم ... ندای هل من ناصر اممتان رامیشنوید؟! ممنونم از اینکه همراه شدید واگر نوشته ها جوابگوی شما نبود حلال کنید... التماس دعا! شاید بگید جای این مطلب اینجا نیست اما چون ترسیدم اینجا شعار داده باشم وحرفامون شعاری شده باشه اینجا مطلب رو گذاشتم |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |