کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یاس
۲:۱۳, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #109
آواتار
1ـ چقدر یک خواننده مثل یاس در زندگی شما تاثیر داره ؟
کم . البته اگر از یک آهنگش خوشم بیاد و زیاد گوش کنم ، مستقیم یا غیر مستقیم شعرش روم تاثیر میذاره
۲ ـ چقدر به رسیدن شما به طرف کمال این علاقه (نه به موسیقی بلکه خواننده ای خاص اثر داشته ) چه کمال مادی و معنوی؟
اگه شعر موجه و خوبی داشته باشه خب مسلما تاثیر زیادی داره

3 ـ چقدر یک خواننده برای شما نقش الگو رو در زندگی داره ؟
تاثیر غیر مستقیم که داره اما بازم میگم " هیچ "

4 ـ تاثیر سوال ۱ چی بوده ؟
تهیج لحظه ای ، غم یا شادی ، فرو رفتن به تفکر و .....
5 ـ چقدر موسیقی مثل رپ میتونه در جامعه تاثیر بزاره و تا حالا چه تاثیراتی داشته (کسانی غیر از طرفدار ها ) ؟
میتونه افکار رو به طریقی که میخواد هدایت کنه ( البته اگه آهنگ در مقیاس زیادی توسط مردم شنیده بشه )
تاثیراتش رو تا حالا نمیدونم اما مطمئنا تاثیرات فردی زیادی روی افراد داشته
خودم دوستی رو می شناسم که میخواست خودکشی کنه اما به خاطر یک آهنگ یاس نکرد . یا اون جریان پخش کردن سی دی خصوصی بازیگران که داشت مد می شد ، با اهنگ خوندن یاس به یکباره قطع شد . و موارد زیاد دیگر
6 ـ تا کجا دوست دارید از یک خواننده یا بازیگر یا ورزشکار تقلید کنید ؟
بستگی به فرد دارد اما هیچ
چون برام معیار نیستند

7ـ ایا شخصیتهای سوال ۶ رو کامل میشناسید؟ زندگی شخصی عقاید اخلاق رفتار و ... یا صرفا شخصیتی است که خودتون مجازی ازش ر ذهن دارید ؟
شناخت کامل و دقیق نمیشه داشت
اما مثلا خودم ابعاد مختلف زندگی خواننده ای مثل محسن یگانه که طرفدارشم رو میدونم
ولی اکثرا تصورات خیالی هست

8 ـ به نظرتون خانواده این افراد چه نظری در این باره ارند؟ و چرا اکثر افراد هنرمند ناهنجاری های شدید در زندگی دارند؟
متفاوت است . کی گفته اکثر افراد هنرمنده ناهنجاری های شدید دارند ؟!!! 50 تا هنرمند فوق معروف بدون ناهجاری نام ببرم ؟!!
9 ـ موسیقی رو چرا گوش میدید؟ ایا فقط سرگرمی است؟
آرامش ، تسکین، سرگرمی ، احساس نیاز به حس برخی آهنگ ها
10 ـ به نظر شمات چه کسانی و کسی میتونه مشکلات جامعه رو حل کنه ؟
همه می توانند سهمی داشته باشند . از رهبر گرفته تا کوچک ترین عضو جامعه

11- به نظر شما چند درصد از افراد جامعه اعم از قشر جوان و ... یاس ر میشناسند برای چند در صد الگوست و برای چند در صد سرگرمی ؟؟
توی تهران که شاید 80 درصد بشناسن . توی شهرستان ها مثلا 70 توی روستا ها هم 30 درصد. نمیشه آمار دقیقی ارائه داد
الگوی کامل شاید برای 25 صدم درصد قشر جوان !!!
برای 80 درصد افرادی که می شناسن هم سرگرمی
12- به نظرتون پرداختن به اشعار یم رپر چقدر میتونه مفید باشه و چه چیزی از اون مهمتر است؟
میتونه مهم باشه چون رپر داره به طور مستقیم شعار میگه یا حرف می کنه توی کله ی جوون پس باید روش کار بشه
خیلی چیزا مهم ترن . رسیدگی به اون مشکلاتی که رپر داره ازش می خونه خیلی مهم تره !!

13 ـ ایا دوست دارید به جایی برسید که بر جامعه اثر بزارید ؟
اگه همین جوری که هستم باشم نه . اما اگه شخصیتم به حد استاندارد های معنوی برسه و تاثیر مفیدی برای جامعه داشته باشم ، چرا که نه !

14 - فرض کنید شعر یاس به خدا نزدیکتون کرد . بعدش چی کار میکنید و به نظرتون چقدر به خدا نزدیک خواهید شد؟
بعدش کار خاصی نمی کنم ! شاید برم یه چیزی بخورم Big Grin البته اگه گشنم باشه !

خب بستگی به حرف و مدت زمان تاثیرش روی من داره . ممکنه یه حرفی که پست ترین آدم روی زمین بزنه آدم رو متحول کنه و حرف یه روحانی نکنه ! ربطی نداره طرف کی باشه . یاس هم در نوع خودش شاید بتونه یه چیزی بگه که آدم رو به خدا نزدیک کنه . نمیدونم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، وحید110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
یاس - Amir - ۲۶/خرداد/۹۰, ۰:۵۲
من همونم که میدونم - meh50ran - ۲۷/خرداد/۹۰, ۲۲:۱۱
RE: "از چی بگم؟!" یاس از چه گفت ؟ - mrfarzadj - ۲۰/آبان/۹۰ ۲:۱۳

پرش در بین بخشها:

بالا