|
آزادی قدس نزدیک است (اخبار وضعیت قدس ،فلسطین و منطقه)
|
|
۳:۴۳, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
"اگر مسئولان کشور ما هوشیار باشن شاید بتونند غنیمتی از این موج بگیرند "
سلام دوستان از اینکه وارد جمع فهیم و مومن شما شدم خوشحالم،وتا کنون مطالب ارزنده وحقیقت جویانه شما رو دنبال کردم ،اکثر مطالب قابل تحسین هستند.حالا اگه به یه تازه وارد اجازه میدید! میخواستم بگم که: جناب آقای فرهاد،برادر گرامی؛ ما نیاز به غنیمت نداریم ما سرمایه داریم .کسی که سرمایه فراوان و قابل توسعه داره به غنیمت فکر نمیکنه فقط کافیه از سر مهر به سرمایه و داشته هامون نگاه کنیم. آدمای این خاک پرگهر(شهدای عزیز،جانبازای شیمیایی مظلوم،ملت نجیب،عالمان و فرهیختگان....)،منابع خدادادی و... از همه مهمتر رحمت حضرت خداوند به کشور عزیزمون سرمایه ماست. دوست گرامی اول به خودم متذکر میشم وبعد از شما عزیز خواهش میکنم که کمی منصف باشیم و به این نکته هم بیندیشیم که آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم طالب غنیمت نیستند ایشون سرباز مبارز و دل سپرده میخوان که شرط سربازی ایشون موج سواری نیست، درسته که ما باید نسبت به رویدادهای جهان آگاه باشیم اما نباید وظیفه اصلیمون که خودسازی و آماده شدن است فراموش کنیم. اگر من بنده خدا خوب باشم و خوب بمونم میتونم خوبی رو گسترش بدم . کلام آخر اینکه آمریکا و هم پیمانانش نه تنها به دنبال کسب خواسته های خود و رخنه در مسائل تونس و مصر هستند بلکه به موازات اون در افغانستان فاز بعدی تجزیه ایران رو اجرا میکنند.اعتراض های اخیر افغانها که ظاهر حمایت از معترضین ایرانی رو داره اما جالبه بدونید که از شعارهاشون( ایران جزء افغانستان بوده)، میباشد یعنی بنا به سخنرانی آقای رائفی پور میخوان ذهن مردم دو کشور رو به اتحاد ظاهری و در نهایت تجزیه کشورهاشون عادت بدن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار وضعیت و تحولات مصر | oO DaViD Oo | 105 | 45,561 |