|
مفهوم اساسی جنگ نرم.....گذر از پوسته رسیدن به هسته اصلی
|
|
۱۶:۵۲, ۲۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۰ ۱۶:۵۴ توسط karimjannat.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
شاید در بین مسئولین کشور تنها (دقت بفرمایید تنها) فردی که به درستی خطر جنگ نرم را متوجه شد و به ابعاد آن پی برد مقام معظم رهبری،حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) بودند.ایشان بارها با اشاره به حادثه تلخ اندلس اسلامی و سقوط آن به جهت هجوم فرهنگ غرب و مسیحیت نسبت به تکرار آن تجربه تلخ در ایران اسلامی هشدار دادند.(توجه شود ایشان حدود 20 سال پیش نسبت به این مسئله هشدار دادند و جناب آقای خادم الامام عزیز نیز در مقالات متعدد نسبت به این موضوع هشدار دادند که با مراجعه به سایت وعده صادق به این مطالب دسترسی پیدا کنید). با تحلیلی بر بیانات معظم له می توان به این نتیجه رسید که ایشان از ابتدای دوران رهبری و حتی قبل آن ،در ادبیات خود از اصطلاح ((تهاجم فرهنگی)) به کرات استفاده نموده اند. برای مثال ایشان در سال 68 بدین موضوع اشاره نموده و می فرمایند:((تهاجم فرهنگي عظيمي عليه اسلام هست كه ارتباط مستقيمي با انقلاب ندارد. اين تهاجم، وسيعتر از انقلاب و عليه اسلام است. چيز عجيب و فوقالعادهيي است كه با تمام ابعاد فرهنگي و اجتماعي و سياسي، عليه اسلام ـ و حتي اسلامي كه در تودهي مردم الجزاير نفوذ دارد ـ وارد كارزار شده است. فقط يك استثنا دارد و آن اسلام وابسته به دستگاههاي استعماري و فهدگونه است; والا حتي اسلامهاي به معناي اعتقاد عوامانهي مردم هم مورد تهاجم است; چه برسد به اسلام ناب و انقلابي ـ و به تعبير آنها اسلام ايران ـ كه ديگر وضعش روشن است. تهاجم عجيبي وجود دارد. چيزهايي كه شما ميشنويد ـ مثل حجاب در فرانسه و مبارزه با دختران محجبه در اين كشور ـ اينها جرقههايي است كه نشان از آتشهاي زير خاكستر ميباشد و از كار عظيمي در پشت پرده خبر ميدهد. قضيه فقط اين نيست كه يك دولت مثلا لاييكي بگويد كه ما نميخواهيم محجبهيي باشد; نه، اينها اصلا از اسلام به شدت احساس خطر كردهاند. البته، اين موضوع تازگي هم ندارد; از سابق نيز اينطور بوده است.))در بررسی های بیشتر به این نتیجه می رسیم که رهبر انقلاب بر استفاده از تعبیر ((جنگ)) در این هجوم فرهنگی تاکید ویژه ای دارند.برای مثال ایشان در بیاناتی در سال 86 به حق می فرمایند:((مساله فرهنگ را به معنای واقعی کلمه،یک جنگ به حساب بیاورید.البته این حرف ها شاید برای آقایان تکراری باشد،اما من تاکید می کنم.علت هم این است که در طول این سالها هرچه در این زمینه گفته شده،درست فهم نشده است)) تعبیر دیگر رهبر انقلاب در تبیین هجوم فرهنگی استفاده ار عبارت ((ناتوی فرهنگی)) بوده است.ایشان در این مورد می فرمایند:(( من پريروز در روزنامه - البته سه، چهار ماه قبل از اين، من مقالهاش را ديده بودم - گزارشى از تشكيلِ «ناتوى فرهنگى» را خواندم. يعنى در مقابل پيمان ناتو كه امريكاييها در اروپا به عنوان مقابلهى با شوروى سابق يك مجموعهى مقتدر نظامى به وجود آوردند؛ اما براى سركوب هر صداى معارض با خودشان در منطقه خاور ميانه و آسيا و غيره از آن استفاده مىكردند، حالا يك ناتوى فرهنگى هم به وجود آوردهاند. اين، بسيار چيز خطرناكى است. البته حالا هم نيست؛ سالهاست كه اين اتفاق افتاده است. مجموعهى زنجيرهى به هم پيوستهى رسانههاى گوناگون - كه حالا اينترنت هم داخلش شده است و ماهوارهها و تلويزيونها و راديوها - در جهت مشخصى حركت مىكنند تا سررشتهى تحولات جوامع را به عهده بگيرند؛ حالا كه ديگر خيلى هم آسان و رو راست شده است. )) اما جدید ترین تعبیر ایشان بر این تهاجم فرهنگی ((جنگ نرم)) می باشد که گستره ای بسیار بیشتر از تهاجم را شامل می شود.برای مثال ایشان در این مورد می فرمایند:((كه ما با جنگ نرم، با مبارزهى نرم از سوى دشمن مواجهيم، در اين جنگ نرم، شما جوانهاى دانشجو، افسران جوان اين جبههايد.)) نمونه های از این دست فراوان هست که بیانگر این هست که ایشان خطر نفوذ فرهنگ بیگانه را با تمام وجود حس کرده اند و با تمام توان برای مقابله با آن علم خود را برافراشته اند.ایشان در جایی دیگر می فرمایند:((هر دفاع و نبردی در این جبهه بدون داشتن شناخت کامل و جامع از منطقه عمل و بدون تجهیز کامل به ابزارهای آن عبث و بیهوده هست))
نکته مهمی که از مقدمه نسبتا طولانی بالا می خواستم نتیجه بگیرم این هست که آیا ما شناخت کاملی از جنگ نرم داریم یا نه؟ برای مثال امروز فراماسونری یا عرفانهای نوظهور بحث اصلی جنگ نرم هستند یا مسائل بسیار مهمتری مطرح اند؟ منتظر پاسخ های شما دوستان هستم.....قسمت دوم مقاله بعد استماع نظرات شما دوستان ارائه خواهد شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مفهوم اساسی جنگ نرم.....گذر از پوسته رسیدن به هسته اصلی - karimjannat - ۲۵/آبان/۹۰ ۱۶:۵۲
RE: مفهوم اساسی جنگ نرم.....گذر از پوسته رسیدن به هسته اصلی - shafagh_mah - ۲۵/آبان/۹۰, ۱۷:۴۱
RE: مفهوم اساسی جنگ نرم.....گذر از پوسته رسیدن به هسته اصلی - karimjannat - ۲۷/آبان/۹۰, ۲۲:۰۱
RE: مفهوم اساسی جنگ نرم.....گذر از پوسته رسیدن به هسته اصلی - mojtaba14 - ۲۷/آبان/۹۰, ۱۱:۰۴
RE: مفهوم اساسی جنگ نرم.....گذر از پوسته رسیدن به هسته اصلی - karimjannat - ۲۰/خرداد/۹۱, ۱۶:۰۳
|