|
من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه .
|
|
۰:۲۳, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان و رفقا عزیزم
حقیر در سفر هستم به زودی باز میگردم و در حد وسع اندکم مستند به آیات و روایات و با ذکر منابع پاسخگوی دوستان خواهم بود به امید خدا جواب بسیاری از شما دوستان در زیارت آل یاسین و زیارت جامعه کبیره هست یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - aminmostafavi65 - ۲۰/مهر/۹۰, ۱۶:۰۰
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - علی 110 - ۲۶/مهر/۹۰, ۰:۰۹
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - تازه مسلمان - ۲۵/آبان/۹۰, ۲۰:۳۵
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - zaeim - ۲۶/آبان/۹۰, ۰:۲۳
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - alitalebi - ۲۶/مهر/۹۰, ۰:۲۰
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - BLUEROSE - ۲۶/مهر/۹۰, ۱۲:۱۷
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - aminmostafavi65 - ۲۴/آبان/۹۰, ۲۳:۲۰
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - مسافر - ۲۶/آبان/۹۰, ۰:۲۰
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - MESSENGER - ۲۶/آبان/۹۰, ۱۳:۵۵
RE: من قرار میدهم بر روی زمین خلیفه خود را هر دم و هر لحظه . - علی 110 - ۲۷/آبان/۹۰ ۰:۲۳
|