کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند نفر آدم پای کار میخوام !!!!
۲:۰۶, ۱۳/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۸۹ ۲:۳۴ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #8
آواتار
تاپیک خوبیه
ولی من یکم میخوام درد و دل کنم

به عنوان مثال به جای اینکه از کلمات پیچیده استفاده کنید راحت بگویید " میخواهم یک فرد مومن واقعی و یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشم "
شاید خیلی از ماها برای اینکه واقعا یک مومن واقعی باشیم و در مرحله بعد یار امام زمان باشیم و به درک و معرفت برسیم جواب ها و راه حل ها رو بدونیم اما در عمل چه کاره هستیم ؟
من خودم زمانی که در سن کمی بودم خیلی مطالعه میکردم و بسیار کتاب میخوندم . اما ایمانم به مرحله عمل نرسیده بود و خودم از عملم راضی نبودم .یکبار یک دوستی بهم گفت دیگه وقتش رسیده که امتاحانات رو پاس کنی تا کی میخوای درسا رو حذف کنی و بگی برای ترم بعد ؟ تا کی میخوای ثابت بمونی ؟ وقتش نرسیده که اطلاعاتت رو به مرحله عمل برسونی و..دیدم راست میگه و من خیلی وقت غافل بودم
همین الان هم از شرایط فعلیم راضی نیستم . چون برای خوب شدن و خود سازی انتهای و پایان وجود نداره.
مهم این هست که در مسیر درست تلاش کنیم .پایه های ایمان و عملمان محکم باشه .
کارهایی که در نظر ما ممکنه کم اهمیت باشه و به سادگی از کنارشان رد میشیم مهم ترین کارها در امر خودسازی هستند .
مثلا چند نفر از ما ( منظورم خودم هم هستم ) نمازمان قضا نمیشه ؟
در مرحله بعد آیا نمازمان را سر وقت میخوانیم ؟
آیا برای نماز خواندن لحظه شماری میکنیم ؟ در نماز چقدر حواسمان به خدا هست ؟ یا حواسمان به همه چیز و همه کس هست جز خدا ؟ آیا تا حالا در نماز خواندن از سر شوق وصال خدا گریه مان گرفته ؟آیا .......
.........متوجه هستیم که خواندن نماز از اینکه قضا نشه تا .......... به جایی برسیم که در خواندن نماز از شوق وصال و ترس از خدا گریه مان بگیره چقدر راه هست ؟ آیا ما این راه ها رو پیمودیم ؟
اولیا خدا که به معرفت امام زمان رسیدن این راه ها رو طی کردن.سالک یک شبه عارف نشد .
در مراحل بعدی آیا اهل نماز شب هستیم ؟ آیا نیمه های شب برای یاد خدا بیدار میمانیم و دعا و گریه و استغفار کنیم ؟
چقدر از اعمالمان تظاهری و برای ریا هست و چقدر از اعمالمان پنهانی و برای رضای خداست
چقدر از خدا به خاطر نعمتهایش تشکر میکنیم ؟ آیا تشکر ما از خدا مثل کسانی هست که با حالت ناامیدی و گرفتگی میگویند " خدایا شکرت " یا مثل کسانی که خدا را از ته دل و با شادمانی شکر میکنند هستیم ؟
چقدر در روز دچار روزمرگی کارهایمان شدیم ؟ یکی از آن ها همین استفاده بیش از حد از اینترنت .
در طول روز چقدر غیبت میکنیم یا میشنویم ؟ چقدر کمک به مستمندان میکنیم ؟
میشه هزاران سوال پرسید.... و راست و حسینی خودمان را محک بزنیم

میدانید زمانی که شیخ رجبعلی خیاط برای بار اول حجاب از جلوی چشمان کنار رفت چه چیزی را دید ؟
حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فخر دو عالم را میبیند که به رجبعلی خیاط میفرمایند آمدی اما چرا دیر؟
شیخ رجبعلی خیاط با آن همه پشتکار و تقوای الهی این کرامات نصیبش میشود اما نکته مهم این هست که ما به این معرفت برسیم که امام زمان حاضر هستن . چرا همیشه ما منتظر هستیم تاامامان خودش در خانه ما را بزند ؟
ما باید در خانه امامان را بزنیم . این ما هستیم خدای نکرده که یا به محبوبمان نمرسیم یا اگر رسیدیم ممکنه دیر باشه.
فکر کنم خیلی از ما معادله رو اشتباه فهمیدیم.
"ما عاشق هستیم و امام محبوبمان معشوق"
عاشق واقعی هیچگاه منتظر این نیست که معشوق خودش از راه برسد . عاشق از خدا راه وصل را طلب میکند .بیکار نمینشیند تا خود معشوق بیاید و به دنبال معشوق میگردد . به بهانه این که نمیداند معشوقش کجاست شانه خالی نمیکند و بهانه نمیآورد که نمیتوانم معشوقم را پیدا کنم پس منتظر میمانم تا خودش بیاید !!!
هر چه بیشتر عاشق باشد از خدا بیشتر تمنا میکند تا راه وصل را نشان دهد .
حرف برای گفتن خیلی زیاده .
اما به همین مقدار بسنده میکنم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، aliakbar ، Ramin_Ghn ، سبز سفید قرمز ، احیاء ، bahar2006 ، F.E.A.R ، MohammadMeraj ، پارسه ، mamad ، ELENOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چند نفر آدم پای کار میخوام !!!! - m.shirazi80 - ۱۳/بهمن/۸۹ ۲:۰۶
RE: چند نفر آدم پای کار میخوام !!!! - Ara - ۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۵:۴۵
RE: چند نفر آدم پای کار میخوام !!!! - نسیم - ۱۳/اردیبهشت/۹۰, ۱۰:۲۴

پرش در بین بخشها:

بالا