|
عرفان کیهانی (حلقه)- گرگانی در پوست میش
|
|
۱۶:۰۷, ۱۳/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۸۹ ۱۶:۱۸ توسط vscteam.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
جناب مسافر جواب سئوال شما را ميدهم و جواب بقيه دوستان در فرصت ديگر بياري خدا.
گفته ايد : - به چه علت مفاهیم عرفان کیهانی قرابت شدیدی با مباحث هندویسم و آواتاریسم دارد؟ من چند روزي در مورد هندویسم و آواتاریسم تحقيق كردم و بيشتر منابعي كه در اينترنت بود و قابل استفاده مطالعه كردم . من قرابت شديدي كه شما ميفرماييد را اصلا متوجه نشدم ميشود شما كه به اين نتيجه رسيده ايد اين قرابت شديد را به من هم توضيح دهيد ؟ براي من خيلي تعجب آور و شايد جالب بود كه شما اينهمه تطبيق عرفان كيهاني با قرآن و شريعت اسلام را نمي بينيد آنوقت از قرابت عرفان كيهاني با هندویسم سخن ميگوييد !!! جالب است نه ؟ سئوال بعدي شما : اگر به راستی عرفان کیهانی، داعی پیروی از اسلام حقیقی را دارد و حرف جدیدی از خود ابداع نکرده است چرا خود فرقه ای جدید بر آن ساخته است و به چند پاره کردن جامعه شیعی پرداخته است؟ شما از كجا به اين نتيجه رسيده ايد كه عرفان كيهاني دست به چند پاره كردن شيعه پرداخته است ؟ آيا صحبت از كيفيت مناسك و شريعت يعني پاره پاره كردن آن ؟ ايا وقتي بدنبال كيفيت نماز - حج - روزه - توسل - نذر و ... باشيم يعني شيعه را چند پاره كرده ايم ؟؟ عرفان كيهاني تنها يك حرف جديد دارد كه براي بعضي ها آنرا غير قابل تحمل كرده و آن توجه به كيفيت مناسك و اعمال هست چيزي كه همگي تا حالا از آن چيزي نمي دانستيم و اينهمه مقاومت در برابر عرفان براي اينست كه اگر كيفيت همرا كميت گردد خيلي ها (شايد) نمره شان صفر گردد چون عرفان مو را از ماست ميكشد بيرون . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |