|
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
|
|
۲۰:۰۹, ۲۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
خوب دوستان خوشحال شدم که منم با دیدن این مستند تونستم با این جمع دوستان اشنا بشم و وارد این فروم بشم دوست دارم در دومین مطلبی که اینجا میخونم و اولین جایی که پست میزنم نظر خودمو در باره این بحث بگم
به نظر اولا نمیشه گفت که این سریال یک سریال کامل و جامع هست بلکه میتونه مشکلاتی که داشته باشه چیزی که معلومه تو این سریال خیلی چیزها معلوم شده خیلی چیزهایی که خیلی ماها نمیدونیم از همه مهمتر به نظر من خود شما هم با شروع این بحث دارین وارد موضوع تبعیض نژادی میشین چیزی که معلومه حزب الله خط مقدم مقابله ما با جناحح شیطانه و ما باید در همه شرایط به انها کمک کنیم کاری نداریم که انها چه اصلیتی دارن و اینکه دراصل پاییه این حزب رو چه کشوری نهاده هست اما چیزی که معلومه فعلا این حزب محبوب ترین حزب در کل جهان هست و در تمام کشورها و یک حزب مردمی هست اما یه بحث درباره کشور خودمون ایران یک نکته درباره کشور خودمون رو یادتون نره چیزی که معلومه متسفانه فراماسونها تو نظام ما هم راه پیدا کردن و شاید سیاستمدارهایی باشن که فراماسون باشن چرا به این فکر نمیکنید که همیشه سیاستمدارها اینه یک کشور هستن واگه اسمی از کشور ایران برده میشه به عنوان جبحه مقابل وقتی چند مورد مخالف رو برای این موضوع که احتمال وجودش کم نیست مخالفان رو میکردن کل این سریال زیر سوال میرفت چیزی که معلومه تو سیاست مداران و سرکردگان حزب الله هیچ جایه نقصی وجود ندارد اما تو کشور خودمون سیاست مدارانی هستن که فراماسون هستن نمیخوام چیزی بگم اما فکر کنم شما هم قبول دارید این حرف من درسته اما یه نکته درباره حرف دوستمون نقل قول:به نظر من شیعه بودن وتعصب داشتن روی اون را نمیشه تعصب قومی بدونیمیه سوال مطرح میکنم دلیل صلح امام حسین با معاویه چی بود با این وجود که از تمام قضایا اطلاع داشت؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |