کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
۲۰:۲۲, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #80

به نظر منکه همون بهتر که کمتر اسم ایرانو آورد. ایران که تابلوئه دشمن آمرکاس. اندیشه های امام دقیقا نقطه مقابل شیطانه. این مستند اسم ایرانو نیاورد چون میخواست حرفش همونجور تازه به نظر بیاد چون با اوردن اسم ایران برای یک شهروند آمریکایی که مخش پر از افکار ضد ایرانی است و هنوز پاک نشده کار خطرناکیه. برای همین سازنده میاد تفکر امام رو به مخاطب نشون میده با مصداق عینی. با این کارش خود بخود امام و افکار ایران رو وارد ذهن مخاطب میکنه(چونکه صد آمد نود هم نزد ماست). من بعد دیدن این سریال وقتی سخنرانی های امام رودر سی سال پیش گوش میدم انگار تازه دارم میشنوم و با یه نگاه بازتر حرفاشو درک میکنم تازه من جوونی هستم که با این افکار بزرگ شدم اما دشمنم رو اونطور که باید نمیشناختم. تازه وقتی این سریالو دیدم فهمیدم که منظور امام از گفتن" اسرائیل غده سرطانی است و باید از بین برود" چی بوده و این یه شعار عادی نبوده. حرفای امام بعد از سی چهل سال انقدر تازه اند که انگار پخش زنده ان. (من که همیشه وقتی تلویزیون سخنرانی امام رو میذاشت حوصله نداشتم گوشبدم چون چیزینمیفهمیدم و درک نمیکردم حالا با اشتیاق پای صحبتاش میشینم و درک میکنم و به وجد میام)
پس اصصصصلا مهم نیس که چرا اسمی از امام یا ایران نیومده چون سازنده بخشی از افکار انقلابی امام رو به ذهن مخاطب تزریق میکنه آرام و بی سروصدا. بدون اینکه نامی از ایران یا امام بیاره و این یکی از بزرگترین موفقیتهای سریاله.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، zryy
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
ایران؟ - mosazadeh - ۲۰/شهریور/۹۰, ۸:۴۰
RE: کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟ - saghi222 - ۶/آذر/۹۰ ۲۰:۲۲

پرش در بین بخشها:

بالا