کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه از فتنه های آخرالزمان در امان باشیم؟؟!!
۱۵:۵۱, ۱۶/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #4

با عرض سلام.
"ایمان نیم بند در آخر الزمان جواب نمی دهد و نمی تواند انسان را در امان نگاه دارد!!!!!"
یادمه شنیدم پیامبر یه حدیث دارن. در مورد ایمان در آخرالزمان. و می فرمایند کار ما سخت تره. چون باید تنها به گفته هایی که از قدیم نقل شده و "خطی روی کاغذ" ایمان بیاریم. خوب. الان در دوره و زمونه ای هستیم که ضد و نقیض زیاده. من از اعتقادات خودم حرف نمی زنم. در این بین ذهن ها گم میشه. طبق روایت، وقتی جبرئیل در کل کهکشان فریاد میزنه و سلام میده به حضرت قائم(صلوات)، ابلیس در آسمان دوم فریاد انکار بر میاره و مردم دو دسته میشن. خوب. این الان به نظر من و شما شاید خیلی آشکار باشه که کدوم درسته. اما الان جز من و شما، 6ملیارد و 999 میلیون و 99 هزار و 998 نفر دیگه هم هستن.
و در این بین خیلی ها هستن که به هر دلیلی، سمت اینجور مباحث نمیان. برای بیدار کردن اونا چه کردید؟ چه می کنید؟
"حسین سفینت النجات است." کاری کرد که در کل تاریخ موندگار شد. کاری که هر کس شنید، انگشت بر دهان موند و میمونه. من و شما که پیرو ایشونیم کاری می کنیم جز تکرار نوشته های کتاب ها؟
وَ اللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمينَ (258- بقره) خداوند مردمان ظالم را هدایت نمی کند.}
ما در حق خودمان و احکام خداوند و خلق خداوند نباید ظلم کنیم.

یادمه تو راهنمایی که تاریخ اسلام می خوندیم، معلم تاریخم که خیلی دوسش داشتم از جنگ جمل می گفت. جنگ علی با طلحه و زبیر و همسر پیامبر، عایشه. یکی از همونایی که تو کتاب مستر همفر گفته همه مردم می دیدنش.
معلمم گفت بعد از شکست و اسارت عایشه، اون حضرت به 40خانم دستور می ده که لباس جنگ بپوشن و رو بگیرن؛ به طوری که معلوم نشه خانم هستن. عایشه رو هم در کجاوه می شونه تا ببرنش. عایشه میگه ای علی، تو که پسر عموی پیامبر، شوهرم؛ هستی منو دست این سربازان نامحرم می سپاری؟
[b]وقتی حضرت علی دستور می ده زن ها چهره هاشونو باز کنن، خیال عایشه راحت می شه.
[align=JUSTIFY]قربون این علی برم که این همه هوش و تدبیر داشته؛ و بیچاره من که فکر نمی کنم تا ببینم هدف علی چی بوده؟
و در مورد دجال. تلویزون و شبکه و ماهواره و، در کل صدا و سیما، به نظر خیلی شبیه به دجال میاد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، vahid1878 ، تازه مسلمان ، در جستجوی سختی ، امیرحسن ، حسنیه ، بیداری12 ، محیصا ، فدک زهرا ، سدرة المنتهی ، حقیر ، قلب ، nafas ، خادم المهدی ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چگونه از فتنه های آخرالزمان در امان باشیم؟؟!! - L.payam - ۱۶/آذر/۹۰ ۱۵:۵۱

[-]