|
بررسی اثار امینم(eminem)
|
|
۱۸:۵۹, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:یاس گلشیفته فراهانی کیتی پری گاگا ریانا جاستین بیبر نامجو لینکین پارک متالیکاو.... چن جای دیگه هم خوندم مهران مدیریآروم آروم آروم پیاده شو با هم بریم شما چیو قبول داری که ما نسبت به اون متقاعدتتتکنیم؟ اول بگو ببینم کجا گفتیم یاس فراماسونه؟ همون اول که پست ضد یاس زده شد 10 نفر ریختن گفتن این بنده خدا هیچ مشکلی نداره نامجو و لینکین پارک و متالیکا رو نمیدونم (من خودم متالیکا رو قبول دارم) درضمن ما گفتیم اکثر متال ها به خصوص هوی متال شیطان پرستیه، ولی دیگه هر کسی میدونه کیتی پری گاگا ریانا جاستین بیبر و.... سردار (این کلمه ه چی بود یادم رفت ) ایلومناتی (درست گفتم؟) ان.دلیل میخوای؟ برو همون ظهور رو نگاه کن گاگا و بریتنی که سرور همجنس باز هان ریهانا هم (متاسفانه) جدیدا همون بوسه ای که مدونا برای ورود به این بحث به بریتنی داد رو داده (ضد حال خوردم اینم رفت) بریتنی هم که اصلا حرف نداره (فقط هرکی بخواد وارد این قضیه شه باید بیاد بوسش کنه، انگار ارشد ایناس) جاستین هم تو یکی دوتا جمله نمیشه گفت ولی خیلی موزیه (اگه بدونی) جای na3r خالیه الان جاستینو بگیره به مسلسل (مردیکه فلان فلان شده گرفته دختر ملت رو خر کرده برده اون پشت سن...) گلشیفته فراهانی هم که برگشته گفته از حجاب متنفرم! خب این خودش یه سر و گردن از همه اینا بالاتره، این خودش النی داره اسلام ستیزی میکنه موسوی بحثش جداس و اینجا نیست مدیری هم الحق مشکوکه ولی باز من ندیدم بچه ها بهش بگن فراماسون مستند ظهور هم 60% قابل قبوله و اون 40% ای که قابل قبول نیست به خاطر احادیثیه که منبعشون سنی ان و در مذهب ما معتبر نیستن (نه که نیستن، شاید هم باشن) شما مستند میخوای برو اغوا رو ببین، کار هم وطن خودته و حرف نداره، اگه چشم دیدن آنتی فراماسون رو نداری اغوا رو ببین چی میگه ظهور هم اول ببین بعد بگو چه فایده داره درضمن اینجا کسی کارشناس نیست یعنی هست اما نه به منظور این که هرچی گفت قبوله هرکسی نظر خودش رو میده و به بعضیا از جمله جناب عالی بر میخوره و این جوری جوش میاری و حرمت حالیت نمیشه مشکل بیداری این جور عضو هاس نقل قول:تو همین ایران هزار تا مشکل بی داد میکنه اونوقت میاین بحث نیروهای آمریکایی و افغانستان رو پیش می کشید..!! کی گفت ایران پاک پاکه؟؟؟ قبل این که اما زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنه یه جنگی بین خود ما در میگیره که یارای واقعی امام میمونن (خذا کنه هممون لیاقت سرباز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بودن رو داشته باشیم) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اثار ناهنجار موزیک بر کرستال های اب | 666-6 | 2 | 2,856 |
۹/آبان/۹۲ ۱:۲۰ آخرین ارسال: 666-6 |