|
بررسی هری پاتر
|
|
۰:۱۸, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من تازه در این انجمن عضو شدم و امیدوارم که بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم . میدانم که سال پیش با آمدن پارت 1 هری پاتر 7 یک تایپیک در اینجا برای نقد هری پاتر گذاشته شده ولی با توجه به آمدن پارت2 و همچنین قدیمی بودن تایپیک قبلی و همچنین دیدگاه متفاوت من با اون ، تصمیم گرفتم تایپیک جدیدی را درست کنم و در آن از هری پاتر به عنوان داستانی که در دوران کودکی و نوجوانی با آن بزرگ شدم ، دفاع کنم . بیشترین چیزی که در مورد هری پاتر مورد نقد قرار گرفته شده است ، بحث ماسونی بودن آن است . و یکی از دوستان عکسی از علامت یادگاران مرگ قرار داده و آن را نماد ماسونی (چشم شیطان) فرض کرده بود . ![]() اول باید بدانید که این علامت یادگاران مرگ است که نشان دهنده سه شیء ابر چوبدستی ( خط عمود ) ، سنگ حیات (دایره) و شنل نامریی کننده ( مثلث ) است . خوب فرض می کنیم این علامت نشان دهنده چشم شیطان باشد . ولی باید بدانید که ابر چوبدستی که نقش مردمک چشم را دارد در فیلم توسط هری پاتر به عنوان یک اختراع شوم نابود می گردد و چشم شیطان کور می شود . پس خواهشا به این مورد گیر ندید ... تو رو خدا ............ خواهشا دوستان اگر موضوع دیگر در نقد هری پاتر دارند ، در این تایپیک نظر بدن . خوشحال میشم نظراتشون رو بشنوم .
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 51128289251633993503.jpg]](http://myup.ir/images/51128289251633993503.jpg)