|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۳:۰۷, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه
![]() دیروز گفتم مشکل واسم پیش اومد اما امروز من رو تو فروم می بینید در کل سر از کار هام نمی شه در اورد راستش از دو هفته قبل اینترنت گوشیم قطع شده بود و هی می خواستم از فروم خداحافظی کنم که بلاخره دیروز خداحافظی کردم اما امروز صبح از شانسمون اینترنتم وصل شد و نتونستم دوری این فروم رو دوم بیارم ![]() البته بنده رو کمتر خواهید دید چون کنکور دارم و .... خلاصه فعلا بی خیال این حرف ها بشیم و بریم سر مبحث شیرین هری پاتر ![]() من که هنوز منتظرم تا فیلم با کیفیتش بیاد بازار تا فیلم رو ببینم و با دیدن این تاپیک داغ دلم رو تازه کردید ![]() اول به جناب دیدگاه نوین به عنوان کسی که شش سال یا بیشتر داستان های فانتزی می خونه و در طول این مدت هری پاتر رو شش بار تموم کرده بهت پیش نهاد می کنم دنبال این جور بحث ها تو این تاپیک و فروم نگرد راستش نمی دونم چرا بعضی ها یه طرفه تو این فروم می رن پیش قاضی(( مخصوصا در نقد فیلم هایی که از روی کتاب مشهور نوشته شده که نه تنها فیلم رو نقد می کنند کتاب رو به ... می کشند )) وفقط گیر میدن به این ماسونی بودن فیلم ( یا هر چیزه دیگه ) که من واقعا نمی دونم چی بگم اما اگر می خوای در مورد داستان و محتوای اون و نوع نثر و خلاصه همه چیز هری پاتر بحث کنی خوشحال می شم از طریق pm با هم به بحث بپردازیم البته اگه کاربران بحث رو به فراماسونری و ... نکشونند می شه همین جا بحث کرد اما تاریخ نشون داده که نمی شه بحث کرد و خلاصه این که تاپیک قفل می شه و یا انتقال داده می شه به تاپیک هری پاتر و .... دوم به جناب : (۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۶)SideofGames نوشته است: تو ارباب حلقه ها هم همچین داستانی داشتیم!!!!اون تاپیک ارباب حلقه ها رو بزار در کوزه ابش رو بخور ![]() ![]() هنوزه هنوز منتظرم تا اون تاپیک باز بشه تا دوباره ..... یه بحث های بی محتوایی بود که خود کاربران هم نمی دونستن باید به چی گیر بدن سوم به worldandiran پیرامون منجی بودن هری پاتر که یه شخص یهودی خوانده می شه من یه بار تو یه تاپیک دیگه به یه دوستی که اون هم این حرف رو می زد گفتم از یه دید گاه دیگه نگاه کن شما به قضیه اون هم اینه که هری پاتر از گروه گریفندور بیرون میاد که گریفن می شه گفت یه موجود اصیل ایرانی که همون شیردال پس هری پاتر از گروه ایرانی بیرون میاد و به جنگ دشمن می ره و ... آیا کسی حرف من رو قبول کرد ![]() ![]() خطاب به Mohammad Trust پیرامون نظراتتون موافق هستم اما پیرامون فروم دمنتور اصلا موافق نیستم ![]() اولا این که ما پنجاه بار خواستیم عضو بشیم تو فروم که گویا امید ( وبمستر ) عضویت رو فعلا نمی پذیرفت البته قبل از این که امید فروم بزنه من عضو بودم اما هر کاری کردم بعد از درست کردن انجمن نتونستم عضو بشم اما از طرف دیگه تو دمنتور هم همه ذوق و شوق پاتر مور رو دارن که ببین کی افتتاح می شه و ... بحث هاش هم زیاد دل چسب نیست ![]() دوم این که خانم رولینگ کی حرفی در مورد دمنتور زده ؟؟؟؟ (۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۶)shafagh_mah نوشته است: چرا از بین این همه داستان خوب باید از داستانی فیلم بسازن که همش مربوط به جادوگری و موجودات غیر عادی و این جور چیز ها میشه؟این حرف شما درسته اما این که فیلم ها بیشتر در مورد جادوگری هستش به نظرم این که مردم بیشتر به این موضوع علاقه دارند اگه اطلاع رسانی بشه ( اطلاع رسانی درست ) در مورد جادوگری مسلما مردم از ذوق و شوق می افتند (۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۶)حسن.س. نوشته است: بنده هم جزوه کسانی بودم که هنوز باورم نمی شود عاشق هری پاتر شده امجواب این رو باید تو نثر کتاب هری پاتر دنبال کنی خانم رولینگ طوری کتاب نوشته اند که قشر بین 10 تا 18 سال رو به طرف خودشون می کشه خود این موضوع که چگونه نثر این کتاب همانند یه سحر خواننده رو به طرف خودش می کشه باید بررسی بشه تا نویسندگان ایران هم بتونند ازش الهام بگیرند در کل فقط کتاب هری پاتر نیست کتاب های دیگه مثل حماسه ی سرزمین میانه اثر ماندگار استاد تالکین هستش یا چهار گانه ی میراث کریستوفر پائولینی یا هفتگانه ی نارنیا اثر سی اس لوئیس هم همین سحر رو در جذب خواننده دارن پیرامون سوال اولتون جناب حسن.س : این که طرف با خوندن هری پاتر و امثال اون می ره تو کوچه های دیاگون یا هاگواترز یا بیشتر می ره تو فضای سرزمین میانه و ... این بر می گرده به نثر داستان که واقعا عالی اما ایا طرف با خوندن این کتاب ایمانش رو از دست می ده ؟؟؟ اگر جواب این سوال آره باشه باید بگم متاسفانه ایمان بیشتر مردم زیر سوال می ره ؟؟ در ضمن ایا کتاب هایی که در مورد اهل بیت نوشته شده نثر این کتاب ها به زیبایی نثر هری پاتر هست که خواننده رو مجذوب کنه ؟؟؟ و .... سوال دوم : آیا وجود خدا در داستان های دیگر به غیر از هری پاتر وجود دارد و در ضمن آیا وجود مقدس خدا این قدر نعوذبااله بی کار است که باید بشینه با والدرمورت بجنگه یا حداقل یه منجی بفرسته یا اگه وجود خدا رو هم تو فیلم هما بیاریم بعضی از دوستان هم میان می گن چرا خدا داستان آورده شده ؟؟؟؟؟ آخر چی کار کنیم خدا رو لحاظ کنیم یا نه ؟؟؟ از بقیه حرف سوالاتتون فاکتور می گیرم چون پستم خیلی طولانی شد اما در کل می خوام بگم که من همه جوره پایه بحث در مورد هری پاتر و دیگر داستان های فانتزی هستم ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |