|
بررسی هری پاتر
|
|
۲۱:۳۴, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت Gryffen عزیز
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۰۷)Gryffen نوشته است: خانم رولینگ طوری کتاب نوشته اند که قشر بین 10 تا 18 سال رو به طرف خودشون می کشه اول ببینید به نثرش ربط داشته است یا خیر؟!؟.بسیاری از ادیبان غربی معترفند که نثر هری پاتر آنچنان ارزش ادبی ندارد!!!! باید دنبال دلایل دیگر بود مثل تبلیغات و ساخت فیلم و حمایت های یهودیان بود. (۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۰۷)Gryffen نوشته است: پیرامون سوال اولتون جناب حسن.س : کسی نگفت با خواندن هری پاتر ایمانمان به باد می رود.عزیزم قضیه این است که از کوچکترین شبهه ی دینی که یکی از مصادیقش هری پاتر می تواند باشد دوری کرد. در ضمن مشکل از ماست که جذب کتاب های بزرگ کشورمان نمی شویم.ما نثری بالاتر از قرآن و نهج البلاغه و ...نداریم.چرا به سمت این ها نمی رویم؟؟؟؟ مشکل رشد ماست.از کودکی با خیالات و کارتون های غربی رشد کردیده ایم.وجودمان فضای غربی و استدلال ها و شیوه ی زندگی هالیوودی شده است.واضح است درونمان رشد ابلیس مدارانه داشته است.پس نمی توانیم با متون حقیقی که از عقل برخواسته ارتباط پیدا کنیم.حسین(علیه السلام) گفت شکمتان از حرام پر شده است و حرف های من را نمی فهمیم.حرام فرهنگ غربی و امانیستی عجیب در رگهایمان جریان دارد. بدا به حال ما در برزخ باید با فشار قبر و شکنجه این کثافت ها را بیرون کنیم تا حقیقت وجودیمان که عین ربط به الله است را بیابیم. (۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۰۷)Gryffen نوشته است: سوال دوم : مشکل همین است.خداوند می فرماید همیشه به ذکر من باشید.حالا ما داستان هایمان شده دوری از ذکر او.بهتر است کامنت قبلی من را مطالعه کنید!!!! (۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۰۷)Gryffen نوشته است: از بقیه حرف سوالاتتون فاکتور می گیرم چون پستم خیلی طولانی شد اما در کل می خوام بگم که من همه جوره پایه بحث در مورد هری پاتر و دیگر داستان های فانتزی هستم بحث درباره ی خیالاتی که توهمی بیش نیست و با مردن هیچ می شود چه سودی برای ابدیت ما دارد؟؟؟؟ این دنیا در برابر ابدیت صفر است. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |