|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۹:۵۲, ۱۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۹:۵۵ توسط mohamad316910.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۵۱)دیدگاه نوین نوشته است:با سلام(۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۳۱)mohamad316910 نوشته است: دوست عزیزم اولا ما در مهدویت هم حرفی در مورد پایان دنیا نمی زنیم بحث ما در مورد آخر الزمان است. بگذار مورد اول را اینطور بگویم که در حالتی که ما اعتقاد داریم این است که یا دنیا به زمانی می رسد که بدی همه جا را می گیرد و مومنان احتیاج به کمک فرا تر از نیرو های عادی داشته باشند و یا انقدر خوبی در جهان باشد که محیط برای ظهور منجی ما محیا باشد که در نهایت در هر دو حالت مومنان بر جهان حکومت می کنند بر اساس وعد خدا در قرآن و لی در مقابل شیطان پرستان و فراماسون ها اعتقاد دارند که در آیند شیطان یا دجال و یا ..... در کل موجودی شیطانی می آیند و بر جهان حکومت می کند حالا در کدام حالت در این دو دنیا پایان می یابند؟ دوما در قبل هم گفتم که لازمه اینکه یک فیلم مورد رضایت بیننده قرار بگیرد این است که جبهه خوب پیروز بشه افرادی که این گونه فیلم ها را می سازند حرف خود را می زنند و حالا برای جذابیت بیشتر جبهه خوب را پیروز می کنند و در ضمن طرف که نمی آید مستقیم بگوید که ما شیطانی .... سوما به اثبات رسیده که انسان ذاتا خدا جوست و دلیل این ادعا ساخت انواع بت ها در سراسر جهان است و در هر جا از خدا کمک می گیرد ولی با این حال چون من اطلاعات کمی در این مورد دارم حرف شما را تا حدی قبول می کنم و بحثی ندارم چهارما اگر شما مراجعه کنید به قرآن که یک منبع مهم برای ماست و در مرد قوم بنی اسرائیل مطالعه ای بفرمایید وجود سحر برای شما اثبات می شود. برای مثال آیه 102 سوره بقره : « خداوند نيز در آيه ي 102 سوره ي بقره درباره ي بني اسراييل مي فرمايد: وَاتَّبَعُواْ مَا تَتْلُواْ الشَّيَاطِينُ عَلَى مُلْكِ سُلَيْمَانَ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَـكِنَّ الشَّيْاطِينَ كَفَرُواْ يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ....... و پيروي كردند از سخناني كه شياطين در قلمرو سليمان مي خواندند وهرگز سليمان به خدا كافر نگشت وليكن شياطين كافر شدند و سحر به مردم مي آموختند ......» كتاب تفسير نمونه درباره ي آيه ي 102 سوره ي بقره می نویسد: از احـاديـث چـنـيـن بـر مـى آيد كه در زمان سليمان پيامبر، گروهى در كشور او به عمل سحر و جـادوگـرى پرداختند, سليمان دستور داد تمام نوشته ها و اوراق آنها را جمع آورى كرده، در محل مخصوصى نگهدارى كنند. » یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |