|
«حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳»
|
|
۲۳:۰۵, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ببخشید شما چندتا نام کاربری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من باشما بودم؟ بعد این تند مند رو حرفشو نیارید وسط ببینید کی اول پا از میانه ی ادب گذاشت بیرون... در ضمن من آیه ی یاس نمیخونم... دارم انتقاد میکنم ببینید، زمانیکه ما هنوز اصلا نمیدونستیم چجوری باید بازی ساخت خارجی ها کلی پیشرفت کرده بودن.... ما هنوز به اون مراحل نرسیدیم که زود تصمیم بگیریم و بازی ای بر علیه بتلفیلد 3 بسازیم... من نمیگم نسازیم... میگم بیایم اول رو خودمون کار کنیم...دانش خودمونو ببریم بالا بعد بریم سراغ چنین بازی هایی.... من خودم داشتم تا یه ماه پیش یه بازی با داستان کاااااااااملا 30 یا 30 میساختم....اما دیدم حیف این سناریو هست...بهتره که در آینده (شاید یه سال دیگه شایدم بیشتر) رو اون کار کنم! بابا من مخالف نیستم... این آقا تند رفت ... من گرشاسپ رو بازی کردم عالی بود....خیلی از بازی های عالی بودن....و از همه بهتر هم کوهنورد. اما بازهم جای کار داریم و نباید سریع بعد از ساخت بتلفیلد ما هم جو بگیرتمون بر ضد اونا بسازیم... تازه تاثیر کار هم میاد پایین... شما فکر کن دوسال دیگه ما پیشرفت عالی توی بازیسازی داشته باشیم.... اون موقع یه بازی کامل خوب و بی نقص بسازیم خیلی بهتره تا الان سریعا پشت بازی بتلفیلد و بدون نگاه کردن به توانایی هامون شروع به ساخت بازی بر ضد بتلفیلد کنیم.... تازه اون موقع هم بیشتر صدا میکنه بازی ![]() در هرصورت برای همه ی بازیسازان که از همکاران خودم هم هستن،خصوصا بازیسازانی که این بازی رو میخوان بسازن آرزوی موفقیت دارم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |