|
عصر ظهور
|
|
۲۳:۰۸, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خبرهاي مربوط به شهادت اين جوان نيک سرشت در مکه، در منابع شيعه و سني به طور متعدد و در منابع شيعه بيشتر است که نام او را غلام (نوجوان) و نفس زکيه ناميده است و برخي روايات نام وي را محمد بن حسن ذکر کرده.21 در روايتي مرفوع22 و طولاني که آن را ابوبصير از امام صادق(علیه السلام) نقل کرده، آمده است که فرمود: «قائم به ياران خود ميفرمايد: اي دوستان من، اهل مکه مرا نميخواهند ولي من براي اتمام حجت، نمايندة خود را به سوي آنان ميفرستم تا آنگونه که شايستة من است، حجت را بر آنها تمام کند... از اينرو يکي از ياران خود را فرا خوانده، بدو ميگويد به مکه برو و اين پيغام را به مردم آن سامان برسان و بگو: اي مردم مکه من پيامآور فلاني به سوي شما هستم، که چنين ميگويد: ما خاندان رحمت و کانون رسالت و خلافت الهي و از سلالة محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و از تبار انبيا ميباشيم. از آن زمان که پيامبر ما به ملکوت اعلا پيوست تا امروز در حقّ ما ظلم شد و بر ما ستمها رفت و حقوق مسلم ما پايمال گرديد اينک ما از شما ياري ميخواهيم و شما ما را ياري نماييد. وقتي آن جوان اين سخنان را ابلاغ ميکند، بر او هجوم ميآورند و او را بين رکن و مقام به شهادت ميرسانند، او همان «نفس زکيه» است. چون اين خبر به اطلاع امام ميرسد به ياران خود ميفرمايد: نگفتم به شما که اهل مکه ما را نميخواهند؟ ياران، حضرت را رها نميکنند تا آنکه قيام مينمايد و از کوه طوي با سيصد و سيزده نفر به تعداد رزمندگان جنگ بدر، فرود ميآيد تا آنکه وارد مسجدالحرام شده، در مقام ابراهيم چهار رکعت نماز ميگزارد و آنگاه به حجرالاسود تکيه ميدهد و پس از حمد و ستايش خدا و ذکر نام و ياد پيامبر و درود بر او، لب به سخن ميگشايد، به گونهاي که کسي از مردم چنين سخن نگفته باشد».23 21. عصر ظهور، ص311.
22. روايتي است كه از بين سلسله سند و يا آخر آن يك يا چند نفر راوي حذف شده باشد. 23. نسخه خطي ابن حماد، ص91 بنابر نقل عصر ظهور، ص312. منبع: http://www.mouood.org/ ادامه دارد انشاءالله. . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
RE: عصر ظهور - ali.khm - ۱۴/آذر/۹۰, ۱۴:۵۰
RE: عصر ظهور - ali.khm - ۱۶/آذر/۹۰, ۱۱:۴۲
RE: عصر ظهور - ali.khm - ۱۷/آذر/۹۰, ۲۳:۲۶