|
اندر ماجراي ابتذال در آگهي تلويزيوني و غفلتها
|
|
۲۳:۲۴, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۲۳:۳۲ توسط dani.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آقای asier عزیز والا چی بگم؟!!!......شما مرغتان یک پا دارد...دقتی هم در پست بنده نکردید....همان حرف های سابق را دوباره تکرار کردید ....ظاهرا به مدرک خود را مایه فخر خود میدانید....ایرادی ندارد........نظر انتهایی شما دقیقا نظرات من در آخرین پست را تایید میکرد.....نمیدونم چرا اینقدر در بی علم بودن بنده تاکید میکنید......اما نصیحتی برادرانه به شما میکنم......هرگز برادر دینی خودتون رو تحقیر نکنید...شما در سه پست پیاپی خطاب به من با توهین و تحقیر سعی در قبولاندن حرف خود داشتید....جالب اینجاست که حرف شما هم تا 90 درصد همان حرفهای من بود منتهی کمی علمی تر به قول شما..!........مهم نیست....حداقل پیش خدا شرمنده نیستم...... به هر حال پرسشهایی که لا به لای آخرین پستم با رنگ قرمز مطرح کردم پاسخ ندادید...شاید هم نداشته باشید.....شاید هم از پاسخ دادن امتناع میکنید......به هر حال شما از تفکرتون دفاع نکردید( علم به پول احتیاجی ندارد! ) بنده الان 5 ماهی هست که در تالار عضو هستم و فکر نمیکنم تازه وارد به حساب بیام....با این حال از توهین های شما کمال تشکر را دارم......احتمالا در جواب بعدی برای شروع باز هم از توهین به برادر دینی خود به جای بردن نام خدا استفاده میکنید... ![]() یاعلی dodgy: (۲۲/آذر/۹۰ ۲۳:۲۴)SideofGames نوشته است: شد یه بار تو یه تاپیک دعوا نشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!! هیچ کدوم.....گریه کن ......به سه پست بالای جناب asier خطاب به بنده دقت کن تا ببینی کی داره توی دعوا کتک میزنه و کی کتک میخوره....
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

تعجب کنم؟
عصبانی شم؟
......به سه پست بالای جناب asier خطاب به بنده دقت کن تا ببینی کی داره توی دعوا کتک میزنه و کی کتک میخوره....