کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صاحبان حق عظیم (حق پدر و مادر)*&
۲۰:۴۸, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
با سلام
با تشکر از همه دوستان به خاطر مطالب جامع و کاملشون
راستش من تو طول عمرم یه کتاب خوندم همه جام ازش استفاده می کنم.Smile
ببخشید که فقط یه منبع دارم اونم معراج السعادهBlush
الحق که معراج السعاده است. گفتم اینجا فقط جای مطالب ملا احمد نراقی خالیه که انشالله حقیر در چند قسمت خدمتتون عرض می کنم.
عقوق والدین و مذمت آن
و بیچاره کسی که عاق پدر یا مادر باشد. نه در دنیا خیر می بیند و نه در آخرت. و نه از عمر خود بر می خورد، و نه از عزت. یک لقمه نانی به دل خوش از گلوی او فرو نمی رود. و یک شربت آبی گوارا به کام او نمی رسد. و جمیع آیات و اخبار بی شماری که در خصوص ذم قطع رحم وارد شده است به مذمت آن نیز دلالت می کند.
حق سبحانه و تعالی می فرماید:«حکم فرمود پروردگار که جز او را پرستش نکن و بندگی ننمای و نسبت به پدر و مادر احسان و نیکی به جای آور، چنانچه یکی از ایشان یا هر دو در نزد تو به سن پیری برسند، اف بر روی ایشان مگوی. و چنانچه از تو چیزی خواهش نمایند ایشان را رد مکن. و با ایشان سخن شایسته گوی» (23اسراء)

از حضرت پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مروی است که «زنهار حذر کنید از عقوق پدر و مادر، به درستی که بوی بهشت از هزار ساله ره شنیده می شود و با وجود این نمی شود آن کسی را که عاق باشد و نه کسی که قطع رحم کرده باشد و نه پیر زناکار. و نه کسی که از راه تکبر جامه خود را بکشد.»
و فرمود:«هر که صبح کند، در حالتی که پدر و مادر بر او غضبناک باشند، داخل صبح می شود در حالیکه دو در جهنم بر روی او گشوده است.»

و حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرمود که:«هرکه از روی خشم نگاه به پدر و مادر کند، در حالتی که پدر و مادر بر او [i]ظلم کنند، خدا هیچ نمازی را از او قبول نمی کند.»[/u]
و فرمود:«چون روز قیامت شود، پرده ای از پرده های بهشت برداشته شود، و به این سبب از پانصد سال راه، هر که را مشامی باشد بوی بهشت را می شنود مگر یک طایفه. عرض شد که آن کیست؟ فرمود: عاق والدین»
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، Agha sayyed ، علی 110 ، rastin ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، احیاء ، maryam 135 ، nafas ، منادی حق ، kashkol-ir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: صاحبان حق عظیم (حق پدر و مادر) - تازه مسلمان - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۴۸
RE: صاحب حق عظیم - علی 110 - ۱۸/بهمن/۸۹, ۱۱:۴۶
ماجرای شهیدی که به جهنم رفت - K-1 - ۴/خرداد/۹۰, ۱۶:۴۹
احترام به والدین - Abasaleh - ۱۹/دی/۹۰, ۱۲:۵۷
احسان به پدر و مادر - sajad0511 - ۱۴/اردیبهشت/۹۲, ۱۱:۱۰
پدر ومادر - یا ابوالفضل - ۹/تیر/۹۳, ۲۲:۳۴

[-]