|
صاحبان حق عظیم (حق پدر و مادر)*&
|
|
۲۰:۴۸, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با سلام
با تشکر از همه دوستان به خاطر مطالب جامع و کاملشون راستش من تو طول عمرم یه کتاب خوندم همه جام ازش استفاده می کنم. ![]() ببخشید که فقط یه منبع دارم اونم معراج السعاده ![]() الحق که معراج السعاده است. گفتم اینجا فقط جای مطالب ملا احمد نراقی خالیه که انشالله حقیر در چند قسمت خدمتتون عرض می کنم. عقوق والدین و مذمت آن و بیچاره کسی که عاق پدر یا مادر باشد. نه در دنیا خیر می بیند و نه در آخرت. و نه از عمر خود بر می خورد، و نه از عزت. یک لقمه نانی به دل خوش از گلوی او فرو نمی رود. و یک شربت آبی گوارا به کام او نمی رسد. و جمیع آیات و اخبار بی شماری که در خصوص ذم قطع رحم وارد شده است به مذمت آن نیز دلالت می کند. حق سبحانه و تعالی می فرماید:«حکم فرمود پروردگار که جز او را پرستش نکن و بندگی ننمای و نسبت به پدر و مادر احسان و نیکی به جای آور، چنانچه یکی از ایشان یا هر دو در نزد تو به سن پیری برسند، اف بر روی ایشان مگوی. و چنانچه از تو چیزی خواهش نمایند ایشان را رد مکن. و با ایشان سخن شایسته گوی» (23اسراء) از حضرت پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مروی است که «زنهار حذر کنید از عقوق پدر و مادر، به درستی که بوی بهشت از هزار ساله ره شنیده می شود و با وجود این نمی شود آن کسی را که عاق باشد و نه کسی که قطع رحم کرده باشد و نه پیر زناکار. و نه کسی که از راه تکبر جامه خود را بکشد.» و فرمود:«هر که صبح کند، در حالتی که پدر و مادر بر او غضبناک باشند، داخل صبح می شود در حالیکه دو در جهنم بر روی او گشوده است.» و حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرمود که:«هرکه از روی خشم نگاه به پدر و مادر کند، در حالتی که پدر و مادر بر او [i]ظلم کنند، خدا هیچ نمازی را از او قبول نمی کند.»[/u] و فرمود:«چون روز قیامت شود، پرده ای از پرده های بهشت برداشته شود، و به این سبب از پانصد سال راه، هر که را مشامی باشد بوی بهشت را می شنود مگر یک طایفه. عرض شد که آن کیست؟ فرمود: عاق والدین» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** (مهم) روز مادر + هدیه روز مادر + مشارکت کنید... | أین المنتظر | 35 | 14,894 |
۳۱/فروردین/۹۳ ۲۳:۲۷ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|