|
ختم هفتگی قرآن
|
|
۰:۴۱, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #622
|
|||
|
|||
|
بسم النعیم
سلام علیکم احسنت به این کار شما عزیزان ، تازه متوجه شدم. این نعمت بزرگی است که ما می توانیم کتاب قرآن را داشته باشیم و آن را قرائت نماییم زیرا خداوند خود می فرمایند: فَلَا أُقْسِمُ بِمَوَاقِعِ النُّجُومِ(الواقعة/75) وَإِنَّهُ لَقَسَمٌ لَوْ تَعْلَمُونَ عَظِيمٌ(الواقعة/76) إِنَّهُ لَقُرْآنٌ كَرِيمٌ(الواقعة/77) فِي كِتَابٍ مَكْنُونٍ(الواقعة/78) لَا يمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ(الواقعة/79) سوگند به جايگاه ستارگان (و محل طلوع و غروب آنها)! و اين سوگندي است بسيار بزرگ، اگر بدانيد! که آن، قرآن کريمي است،که در کتاب محفوظي جاي دارد، و جز پاکان نميتوانند به آن دست زنند [= دست يابند]. پس قدر خودتون رو بدونید که در این انبوه جمعیت شما هم شیعه هستید و هم سعادت خواندن این کتاب را به دست آورده اید. پس چه خوبه که قرآن را با تدبر بخوانیم و به آن عمل کنیم. برادران ، خواهرانم ، قرآن کتابی است که راه زندگی را مشخص می کند. پس هر آیه را که می خوانید با زندگی و اتفاقات و روایات و دیگر موضوعات بسنجید و راه های درست را تشخیص دهید. اگر کسی با عربی خوب آشنایی ندارد حتما معنی قرآن را بخواند
من خود قرآن را برای اولین بار چند سال پیش به صورت ترتیبی خواندم.به این صورت که بعد از نماز ظهر و نماز عشا هر کدام دو صفحه عربی قرآن به همراه معنی آنها. در حدود 151 روز آن را تمام نمودم و آن تحول را در وجود خود احساس کردم و متوجه شدم که این کتاب بیشتر از اینکه من متوجه شدم درون مایه دارد.برای همین تفسیرالمیزان را خواندم و با علم لغت عربی و شان نزول برخی آیات آشنا شدم. اگر قرآن را حتما با دقت تا حالا یکبار خوانده اید چه بهتر است برای بهتر متوجه شدنش تفسیر آن را نیز بخوانید. من را به خاطر پرحرفی ام ببخشید ، التماس دعا دارم عزیزان. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ختـــــــم هفتگی قرآن کریم | فاطمه خانم | 1,194 | 351,066 |