|
ختم هفتگی قرآن
|
|
۱۰:۳۵, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #637
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم فَاقْرَءُواْ مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْءَان پس هر چه از [قرآن] ميسّر شد تلاوت كنيد سوره مبارکه مزمل آیه 20 ختم هفتگی قرآن از تاریخ جمعه 25 آذر الی جمعه 2 دی عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار . . . اگر لطف خدا شامل حال حقیر شود و این قرائت ناچیز مورد قبول حضرت حق واقع گردد، دوست دارم که ثوابش را تقدیم کنم به همه آشنایانی که از این دنیا بار سفر بسته اند، خصوصا تازه سفر کرده ای که با رفتنش درس تازه ای به من داد، او یکی از پیرغلامان امام حسین (علیه السلام) بود... امید که او و اربابش برای مان دعا کنند. جزء 12 ان شاء الله . . . جزء های باقی مانده : جزء 13: از ابتدای آیه 53 سوره یوسف الی آخر، سوره رعد تا انتهای سوره ابراهیم جزء 14: از ابتدای سوره حجر تا انتهای سوره نحل جزء 15: سوره اسراء تا انتهای آیه 74 سوره کهف جزء 16: از ابتدای آیه 75 سوره کهف الی آخر، سوره مریم و طه جزء 17: سوره های انبیاء و حج جزء 18: سوره های مؤمنون، نور تا انتهای آیه 20 سوره فرقان جزء 19: از ابتدای آیه 21 سوره فرقان الی آخر، سوره شعراء تا انتهای آیه 55 سوره نمل جزء 20: از ابتدای آیه 56 سوره نمل الی آخر، سوره قصص تا انتهای آیه 45 سوره عنکبوت جزء 24: از ابتدای آیه 32 سوره زمر الی آخر، سوره غافر تا انتهای آیه 46 سوره فصلت |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ختـــــــم هفتگی قرآن کریم | فاطمه خانم | 1,194 | 351,423 |
۸/آبان/۹۶ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |