کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۲۳:۴۹, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #180

دوستانی که دارند از اقایی رائفی پور انتقاد بچگانه میکنند واقعا براشون متاسفم اگه یک حرف انتقاد منطقی میکردند یک چیزی!
-------------------------------------------------------
یکی از دوستان امده گفتهSad
Mason_yab
)
اما چرا این ادعا باعث تعجب من نشد؟
به این دلیل که خیلی پیش از اینها این ادعا رو از آقای رائفی پور شنیده بودم . من این نظریه رو به علاوه ی توضیحات تکمیلی (!) و نظریات دیگه ای از آقای رائفی پور و اونهم از طریق فایل سخنرانی ای که از سایت آنتی666 دانلود کرده بودم ، شنیده بودم .
آقای رائفی پور در این فایل میفرمایند :
امروز در واتیکان دارن به مسیح ای آموزش میدن ، مربی اش آقای کریس انجل هست ، کریس یعنی مسیح و انجل یعنی فرشته ، داره ذهنت رو آماده میکنه . دارن آموزش میدن بیاد بگه من مسیح موعود ام ، میگن بهش خوب یک معجزه ای کن . . . واست معجزه هم از این شعبده بازی ها ، مگر کریس آنجل رو هوا راه نمیره؟ رو آب راه نمیره؟ سکه از تو مچ دستش میکشه بیرون . . . دارن آموزش میدن ، آخروزمانه ، برنامه ریزی کرده . . .
.
رد با دلیل و مدرک سطحی و بی اعتبار بودن نظریه ی "جادوگر نبودن انجل" در سایت وعده صادق و در مقاله مذکور موجود است .
ایشون در این فایل علاوه بر این که با قطعیت تمام میفرمایند که کریس انجل (و همه ی شعبده بازان آنچنانی) جادوگرند ، این پیش بینی رو هم مطرح میکنند که در سال 2012 اتفاقاتی هم خواهد افتاد که مرکزیت آن واتیکان خواهد بود اونهم با بهره گیری از قدرت فوق بشری (!) کریس انجل . . .
+++++++++++++++++++++
آقای عزیز من فکر میکنم این کار شما از روی غرض ورزی چون اگه سخن رانی رو کامل نگاه کنیم می بینیم که آقای رائفی منطقی و عقلانی ترین حرف رو در مورد 2012 زده و نه یک حرف خرافاتی که تو سایت های دیگه فراونه نمونش زلزله بزرگ!! و ....
-------------------------------------------------
یکی دیگه امده گفته:
Mason_yab
(در مورد کار تحقیقاتی و رفتن پیش جن گیر ها)
تا جایی که من اطلاع دارم حتی برای کار تحقیقاتی هم بدون استثنا از نظر تمام مراجع شیعه این کار مشکل داره ، حتی بیانش هم برای دیگری دارای مشکل است .
البته برای اطمینان بیشتر شما من سعی میکنم از سایت مراجع استفتا کنم تا مطمئن بشید .
++++++++++++++++++++
این رو دیگه تعجب میکنم واقعا در شگفتم!
شمایی که این همه تو دینت ژرف اندیشی و این همه مطالعه داری نشد به این هم فکر کنی که پایه و اساس هر عملی نیتشه!
از طرفی اگه من قبول داشته باشم که هیچ قدرتی نیست جز قدرت خدا و برای هیچ درخواست کمکی هم(البته در نیتم) پیش این افراد بروم و به نیت یک کار تحقیقاتی باشه عیبی داره؟!!!
مگه نباید دشمن شناسی کرد و دستشون رو برای مردم رو کرد همه که به اسلام اعتقاد ندارن که بگم این کار حرامه!
+++++++++++++++++++++++++++++
این جوابی هست که به قول ایشون یکی از مراجع محترم دادن/
تاريخ دريافت سوال:
90/08/18
تاريخ ارسال جواب:
90/08/22
بسمه تعالي
سلام عليکم
اين گونه کارها مجوّز شرعي ندارد و خوب است افراد مؤمن در اين جلسات اصلاً شرکت نکنند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو این جمله گفتن ((و خوب است)) نه اینکه واجب هستش!!
البته بنده همچنان رو اون بحث نیت هستم.
----------------------------------------------------
و دار آخر،
بنده نمیخوام بگم 100 درصد حرفهای اقای رائفی پور درسته بنده خودمم جاهایی به ابشون انتقاد دارم ولی نه اینکه دیگه بیام ایشون رو بکوبم و بگم همه حرفاش دروغه بلکه معتقدم از100 درصد حرفای ایشون چیزی حدود 95 درصدش درسته.
وسلام

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
«استاد رائفی پور» - علی 121 - ۱۱/تیر/۹۰, ۱۵:۵۲
«استاد رائفی پور» - bagheri4 - ۱۵/تیر/۹۰, ۱۰:۵۱
مجبور شدم! - arash9934 - ۲۸/آذر/۹۰ ۲۳:۴۹