|
«حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳»
|
|
۰:۲۹, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ببین، من یه مثال برات میزنم،
من توی یه استودیو انیمیشن سازی کار میکنم.... ببین بودجه یه پروژه چند دست میچرخه: دولت بودجه رو میده به صدا و سیما سازمان محترم بودجه میده به شبکه شبکه بودجه رو میده صبا صبا بودجه میده به شرکت شرکت بودجه رو میده به تهیه کننده پروژه تهیه کننده میده به من انیماتور حالا این بودجه میاد میرسه دست تهیه کننده نویسنده داستانو مینویسه یه طراحی استوری برد میکشه کاگردان میاد دکوپاژ و میزانسن رو ردیف میکنه انیماتور بدبخت میشینه چشم و اعصاب میزاره پای کار متحرک سازی میکنه رندر من میشینه رندر میکنه تدوینگر میشینه تدوین میکنه میره استودیو دوبله، دوبله میشه بعد میره شبکه، شبکه یه تومار اصلاحیه مینویسه....درحدی که 50 درصد اپیزود رو باید از بیخ پاک کنیم دوباره بزنیم.....تازه اگه کل اپیزود رو حذف نکنه...... احالا مشکلات کار تیمی و این که هرکی واسه خودش یه سازی میزنه و 20تا اخلاق مختلف با سلیقه های مختلف باید چه جوری باهم کنار بیان رو نمیگم..... همه جا هم همینجوره........مخصوصا اونایی که کار انیمیشن و گیم میکنن خوب میفهمن من چی میگم..... ضمن اینکه در ایران، و با امکانات ما، عملا ساخت بازی ای در سطح بتلفیلد ممکن نیست، درسته که بچه های ایرانی مهارت خیلی بالایی دارن، اما آیا ابزار متناسب با مهارتشون رو هم دارن؟!؟!؟؟؟ خیر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حمله Angry Birds به ایران ؛ عکس | mortem | 17 | 11,136 |