کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم/شیخ حسن الله یاری کیست ؟
۱۵:۲۴, ۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۱۵:۴۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۳/دی/۹۰ ۰:۱۲)eXitxhu نوشته است:  خوب ببخشید توهسن به محضر بچه های اهل ولایت نباشه ها
امّا من یه بار تو جلسه بسیج از بچه ها خواستم بگن ولایت فقیه رو چجوری قبول کردن
همه جوابا تو این مایه بود:
اگه نباشه اوضاع بدتر میشه، فلانی کتاب زیاد خونده قبول داره، آقا نمازش ترک نمیشهSmile و...
وقتی شعور بچه شیعه های مزهبیه بسیجی این قد پایینه از بقیه چه انتظاری داری؟

سلام دوست من
شما به بچه شیعه ایمان آوردی که از اونها درباره دینت سوالت میکنی ؟ مرجع ما قرآن و اهل بیت هست باید به اونجا رجوع کنید ، همه چیز تو دنیا تخصص میخواد فقط این دین خداست که باید غریب بمونه ؟ بهتره مثل زمانی که مریض میشید میرید دکتر سر این مسئله هم برید پی اهل فن ... انشالله که به جوابتون هم میرسید ...

این Alireza11 هم به جای وصل کردن حرف های صد من یه غاز تون به هم و توجیه آوردن برای کارهای غیر عقلانه این آقا بهتره بشینید دو کلام ادب یاد بگیرید بعد اظهار نظر کنید ...

درباره آقای الله یاری ، همه ما موافق دفاع از شیعه هستم اما این آقا قصدش دفاع نیست اولا چون مدارکش رو دادند دادگاه و اثبات شد که ایشون با امریکا در ارتباط هست ،‌دوما دوما این به جای دفاع توهین میکند به مقدسات برادران اهل سنت ، ماجرای وحدت ما با سنی ها هم مثل زمان امام علی و امام حسن است ، امام علی هم میتوانست جنگ کند و خونریزی کند اما بعدش اصری از شیعه نمی ماند و ما الان خودمان هم معلوم نبود چه وضع و حالی داشتیم لذا بهتره به جای ایجاد تفرقه و توهین به بحث های مهم تر و علمی تر رو بیاوریم بحث با سنی ها نه برای ما آب و نان میشود نه برای شیعه فایده دارد
بحث با اهل سنت بارهای توسط علما صورت گرفته و حقانیت شیعه قبل تر از این ثابت شده منتهی از انجایی که برخی دنبال جنجال هستند به نوعی خیال میکنند دفاع یک احمقی مثل الله یاری حقانیت شیعه را ثابت میکند ... شیعه اثبات شده است و نیازی به کارهای این فرد نیست اگر میخواهید شیعه اثبات شود رفتارتان را مانند شیعیان کنید ؛ فحاشی نکنید ، توهین نکنید نمازتان را اول وقت بخوانید و ...

در آخر هم براتون مناظره علما اهل سنت و شیعه را قرار میدم که در اون حقانیت شیعه اثبات میشود به طرز کامل علمی و منطقی :

حقانیت شیعه بر اهل سنت / دانلود شب های پیشاور
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، خیبر110 ، بیداری اندیشه ، مفقود الاثر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: فیلم/شیخ حسن الله یاری کیست ؟ - Amir - ۳/دی/۹۰ ۱۵:۲۴

پرش در بین بخشها:

بالا