|
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
|
|
۱۶:۱۹, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۶:۳۵ توسط sunrise59.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۸۹ ۱۴:۴۴)mohamad نوشته است: در ضمن اعضا تالار از شهرهای مختلف ایران هستند و این نیز مشکل اصلی برای این کار می تونه باشه.خب این ارتباط دوستان خارج از فضای مجازی،مختص تهران که نیست،دوستان می تونن تو شهرهای مختلف با همدیگه در ارتباط باشن. (۱۴/دی/۸۹ ۱۶:۱۱)علی 110 نوشته است: در مورد روابط دوستانه: آقایان با آقایان و خانوم ها با خانومها!من یه سوال داشتم از حضور همه دوستان،اونم اینه که اگر در ارتباط بودن خانم ها و آقایون،برای انجام یک فعالیت فرهنگی_مذهبی (البته با رعایت موازین شرعی) مشکل داره،پس چرا از 313 یار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،50تاشون خانوما هستن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هر سری یه فکری داره،به نظر من اگر ما بخواهیم از همه این فکرا استفاده کنیم هیچ اشکالی نداره. (۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۰۴)mohamad نوشته است: شاید کسی نخواد و یا عذری داشته باشه که نتونه "خارج از فضای مجازی" با سایرین ارتباط داشته باشه.خب اگر کسی نخواست خارج از فضای مجازی با بقیه در ارتباط باشه،خب نباشه!!!!!!!!!!!!!!!! قرار نیست که کسی رو برای این مساله مجبور کنیم،زوری نیست که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من کاملا با این طرح موافقم. این که بخواد این ارتباط خارج از فضای مجازی از رد وبدل کردن کتاب شروع بشه،خیلی خوبه،اما میشه به وسیله این شناختها و روابط،کلی کار فرهنگی_مذهبی انجام داد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |