|
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
|
|
۵:۴۱, ۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۵:۴۷ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
"خلاصه مطالب دوستان و کشف فاجعه تا اینجای بحث" _مولا علی در حدیثی بسیار زیبا میفرمایند: کافر در دنیا برای لذت کار میکند و مومن برای جمع آوری توشه !!!!!
_مراتب منكرات 1 ـ عمل منکر و خلاف شرع؛ همان گناه کردن 2 ـ اعتقاد باطل و منکر؛ براي مثال اعتقاد به ناروا بودن ارزشهاي اسلامي و دين را ناشي از جهالت و بحرانهاي اجتماعي دانستن، اعتقاد باطلي است که از عمل منکر هم بدتر است؛ 3 ـ خوب دانستن عمل منکر که چنين احساسي، از عمل به منکر و اعتقاد منکر نارواتر است. 4 ـ آنچه از منكر بدتر است «فاعل» و «صاحب» منكر است. در روایت هم داریم که مومن خیرٌ من علمه و فاسق شرٌ من عمله یعنی مومن از عملش بهتر است و فاسق هم از عملش بدتر است چرا که هیچ کدام نه مومن و فاسق نتوانسته اند تمام آنچه که در نیات پاک و یا پلید خود داشتند عملی کنند و محقق در عالم وجود _فاجعه این است که فکر کنی چیزی درست است اما غلط باشد و این همان تبدیل منکر به معروف و معروف به منکر در آخر الزمان است _واذا قيا لهم لا تفسدوافی الارض قالوا انما نحن مصلحون، الا انهم هم المفسدون و لكن لايشعرون (12- بقره)
و هنگامی که به ایشان گفته میشود که در زمین فساد نکنید میگویند ما مصلح هستیم، همانا بی شک اینها همان مفسدانند ولی شعور ندارند و نمیفهمند!!!!!!!!!!!!!!!! _ارزش حقیقی آن چیزی است که مورد تأیید و توصیه خداست ارزش غیر حقیقی چیزی است که انسان در قوه ی واهمه ی خود میسازد و به آن اعتبار میدهد _ اى اهل ايمان! اگر تقوا را پيشه خود سازيد، خداوند نيروى تشخيص حق از باطل را به شما مىدهد و لغزشهايتان را مىپوشاند و شما را مىبخشد كه خداوند صاحب فضل و كرم بزرگ است. الانفال شما یک ذره غذای مسموم بخورید احوالتان بهم میریزد. حال من اینهمه سم را وارد روحم میکنم و خودم را با گناه آلوده میکنم آنوقت انتظار دارم قوه تشخیصم درست کار کند؟ ---------------------------------------------------------------- نقل قول: اما باید دید استدلال من چیست برای این نظرم و بعد هم شما در رد یا تأیید نظر من نظر دهید! علی آقا ضمن تشکر از فرمایشات شما با توجه به مطالب بالا به این نتیجه رسیدم که بزرگترین فاجعه عدم رعایت تقوای الهی هست چون اینکه نمیدانیم ونمیدانیم که نمیدانیم هم مانند غفلت و عادی شدن گناه و تاخیر ظهور آقاو....... معلول هست و علت اصلی همان رعایت نکردن تقواست که باعث میشود نیروی تشخیص حق و باطل درونمان ضعیف شود و منجر به این ندانستنها میشود و به تعبیر حقیر میتونیم بگیم علت اصلی عدم رعایت تقواست و بدترین و گسترده ترین نتیجه آن در آخر زمان تبدیل معروف به منکر و منکر به معروف است
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |