کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شجریان خودش را هم تکذیب کرد + مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان
۱۲:۱۸, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #70
آواتار
(۵/دی/۹۰ ۲۳:۴۹)guided نوشته است:  ولی اگه شجریان از نظر اعتقادی دچار تزلزل بوده یا شده دلیل نمیشه کار هنریش رو زیر سوال برد!

سلام بنده تا حدودی با حرف های شما موافقم اما این قسمت رو نه.
در این که شجریان از نظر اعتقادی مشکلاتی دارد و... که بحثی نیست.
اما وقتی که هنرش رو در راه افکار پوچ و غلط و سیاست و خط مشی تعیین شده از سوی امریکا و انگلیس به کار میبرد، حالا چه؟
به فرض که مشکلی وجود دارد. وقتی دشمن دست روی اون مشکل میگذاره حداقل از دوست انتظار میره اون مشکل رو بعدا مطرح کنه.(البته در این شرایط اصلا نباید مطرح کنه)
وقتی داره هنرش رو در خدمت دشمن میگذاره نتنها هنرش زیر سوال میره بلکه سابقه ی هر چند درخشانش (از نظر شما) هم نابود میشه.
مسئله:
دوتا برادر با هم اختلاف نظر دارند اگر شخص سومی دخالت کند مطمئنا این دو برادر با هم متحد شده و حداقل موقتا اختلافاتشان را کنار میگذارند تا شخص دخالت کننده را اصطلاحا تو دهنی بزنند.
سوال:
1- آیا شجریان اینکار را انجام داد؟
2- آیا مردم ایران برادران شجریان نبودند؟
3- آیا انگلیس وطن شجریان بود؟
4- آیا کار های شجریان در دوره ی فتنه در راستای حرکت های دشمنان نبود؟
5- آیا انگلیس دشمن ماست؟
6- پیدا کنید پرتقال فروش را!

این قضیه رو قبلا هم گفته ام. یک بنده ی خدایی بود که در وصفش همین که گفت من خدا رو قبول دارم اما نه خدای فلانی رو(بچه مثبت جلسه) بسه. اما همین شخص موقعی بحث حمله امریکا به ایران میشه میگه: "مگه من مرده ام که 4تا امریکایی ..... بیان به ایران حمله کنن؟"
من برای یک چنین شخصی هر چند که از دهانش هر کلمه ای خارج میشود و به ارزش های دینی هم پایبند نیست، بیش از وطن فروشان ارزش قائلم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، زینب خانوم ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، mohammad790 ، Mason_yab
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شجریان خودش را هم تکذیب کرد + مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان - sayed reza - ۶/دی/۹۰ ۱۲:۱۸

[-]