|
جريان اين چفيه ها چيه ؟
|
|
۱۳:۲۴, ۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۳:۳۲ توسط 3pan.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۰ ۰:۲۱)dark.knight نوشته است:(۴/دی/۹۰ ۲۱:۳۵)3pan نوشته است: سلام دوست عزیز قبل از هرچیز لازمه ک مغالطات رخ داده در پاسختون ب من رو بررسی کنیم ببینیم چقدر شما منطقی حرف زدید و بعدش از نظر محتوایی پاسخ شما رو میدم شما گفتید که :برید بخونید!برای هزارمین بار!...تحقیق کنید!!! (مغالطه اتهام نادانی و توهین ب مخاطب) شما گفتید که : حتما درباره ی این بازی که هیچ ربطی به فرقه ی خاصی نداره تحقیق کنید که به کل سازنده هاش که انقدر زحمت کشیدن توهین نکنید. (مغالطه جمع مسائل در مسئله ای واحد و تعمیم شتاب زده) من گفتم این بازی ب فرقه خاصی تعلق داره؟(مغالطه سخن گذاشتن در دهان دیگران) من ب کسی توهین کردم؟(مغالطه تهدید و توهین از جانب مخاطب) اگه خواستید بیشتر درمورد اشتباهات منطقیتون بگم،حتما در میان بگزارید اما از نظر محتوایی در باره کل بازی آدم خوبه ک فقط ب یک منبع ک اونم مجله ای فارسی زبان در مورد گیم باشه قناعت نکنه(چون در اونا بایس ی سری ملاحظات در نظر گرفته بشه) حال خوب گوش کنید در مورد شماره دوم بازی: اونا جهش یافته نبودن (موندم شما اینو از کجا آوردین)بلکه صمغ آبی درخت زندگی باعث فناناپذیری تقریبی اونا شده بود و اون بومیا هم نگهبانان درخت و صمغش بودن ک اجازه ب بیگانگان برای استفاده از صمغ نکنن،بهتر است شما یک بار دیگه قسمت آخر بازی ک لازارویچ از صمغ میخوره و زخمها وخراشهای کهنه اش خوب میشه رو بازی کنین در مورد شماره سوم حرفا خیلی زیاده ک مث شما ارجاع نمیدم ب مجله همشو همینجا میارم: شما میشه واسه من معنی لغتdjinnرو بگید؟ بذارید کامل توضیح بدم وقتی اتان توسط اسب سوارا ب رهبری سلیم نجات پیدا میکنه،تو کمپ اونا سلیم در مورد شهرubarکه از ناکجاآباد ی evil Djinnداشته واون توسط پادشاه سلیمان( توجه داشته باش پادشاه نه پیامبر)مجازات میشه و اون جن در داخل قلب شهر محبوس میشه. اتان هم وقتی وارد شهر میشه از چشمه های غیر طبیعی اونجا میل میکنه و بعدش میبینه ک دشمناش انگار توسط اجنه تسخیر شدن و دورشان آتش گرفته و باسرعت غیر قابل باوری جابه جا میشن،اما داستان واقعی چ بوده؟وقتی پادشاه سلیمان نامرد!اون طلسم رو در داخل اعماق شهر پنهان میکنه،اون طلسم تو آب میفته و اونو آلوده میکنه و تبدیل میشه ب یک ماده توهم زا ی بسیار قوی.نتیجتا مردم دیوانه شدن و تمدن اونجا نابود شد.نهایتا آدم بدا دنبال اون barss vesselهستن ک ناتان نمیزاره و همشونو لت و پار میکنه برای اطلاعات بیشتر: http://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted_3..._Deception http://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted_2:_Among_Thieves من در اینجا فقط پاسخ شما رو دادم اما نظر شخصی ام در مورد بازی 180درجه با چیزای بالا متفاوته بازی از نظر گرافیک و گیم پلی و ... لنگه نداره(بالاخره مال سالار کنسول ها ps3هستش) واقعا هم از بازی های دیگه ک تو بازاره و در همین موردا میچرخه تمیز تره و راحت میتونی جلو خونوادت بازی کنی در کل این بازی اگه اون کوچولو باگ هارو نداشت بهترین بازی دهه میشد،حقش بود تو این دوره زمانه هم چیزای اسرار آمیز و افسانه ای جذابیت خیلی زیادی واسه نسل جوان و نوجوان داره و علت استفاده از این داستان بحث برانگیز توسط سازندگان بزرگ و آینده دارND،سود بردن از همین المان های جذابه ن چیز دیگری یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |