|
جريان اين چفيه ها چيه ؟
|
|
۱۴:۱۸, ۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۰ ۱۶:۴۸ توسط 3pan.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۰ ۲۳:۴۵)dark.knight نوشته است: نیت و سالی بالاخره وارد عوبار شده و با شهری زیبا و مشجر در قلب کویر رو به رو می شوند.نیت در اولین اقدام از آب نهر های شهر می نوشد و چند دقیقه بعد سالی را می بیند که توسط مارموران مارلو مورد اصابت گلوله قرار گرفته و کشته شده می شود.در ادامه نیت نیرو های مارلو را در حالتی غیر عادی با کله هایی آتشین و سرعتی بسیار زیاد می بیند.اما پس از چندی دوباره سالی را زنده و سلامت ملاقات می کند.داستان از این قرار بوده که وقتی اجنه در ظرف برنجی در اعماق چشمه ی اصلی شهر زندانی می شوند،آب این شهر مسموم (جادو یا طلسم نه.مسموم) شده و مردم شهر تحت تاثیر توهم زایی (طلسم و جادو و اینا نه!توهم زایی) آب رفته رفته دیوانه شده و تمدنشان از بین می رود. سلامی دوباره خدمت دوست عزیزمون شکر ک اجنه رو تو این بازی تایید کردید ![]() بازم شما متوجه منظور بنده نشدید منم مجله رو خوندم،اما در منابعی ک بهتون دادم در اونجا مگه غیر از اینه ک پادشاه اون جن رو تو ظرف برنجی حبس کرده؟بعدش اون میوفته تو آب و مسمومیت اجاد میکنه،بعد از اون هم افراد مارلو دنبال بالاکشیدن اون طلسم(talisman)هستن خواهشن اون منبع رو ک گفتم مطالعه کنید(یادتون باشه ظرف برنجی از خودش آخه چی داره ک این جور توهم زا باشه،در ضمن این نابودی شهر هم بخاطر کینگ سولومون بوده ک درست اونو دفن نکرده!!) خوب نیست آدم از مخاطبش ی پهلوان پنبه درس کنه و اونو زمین بزنه و ادعا کنه ک طرفش رو مغلوب کرده!! اگر ی کم واقع بین و حق طلب باشید متوجه منظورم میشوید در مورد قسمت دوم بازم خوب متوجه نشدید غیر از اینه ک اولین بار سلیم از پادشاه حرف میزنه؟سلیم آیا در قلب بیابان های عربستان ی یهودی یا مسیحیه؟ اینجاش باعث سواله. ک من خودم اینو از رو ضعف اطلاعاتی از نظر مسلمانا در مورد سلیمان میدونم عزیزم از مبحث دور نشو،مثالاتم در صورتی درست بود ک پیش فرض شما صحیح میبود ادامه مبحثتون هم در مورد سند باد و این چیزا اصلا به من چ ربطی داره،خلط مبحث نکنید لطفا فقط ی نکته لازم ب ذکر: حقیقت یکی است و شق دیگری ندارد،امکان ندارد دو نظر مخالف هر دو باهم درست باشد احترام را با اعتراض خلط نکنید امیدوارم منظورم را فهمیده باشید موفق باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |