(۱۲/دی/۹۰ ۱۱:۰۱)دیدگاه نوین نوشته است: با سلام خدمت دوست گرامی ... بنده به عنوان کسی که تایپیک مشاعره رو ایجاد کرده خودم رو موظف میدونم نسبت به این حرف شما واکنش نشون بدم .
همه میدانیم که در آثار کهن و ادبی ایرانیان خصوصا بعد از اسلام ، مفاهیم والا و ارزشمندی نهفته است . مشاعره باعث میشه که خودی بجنبانیم و به سراغ کتاب ها و دیوان های شعری برویم که در کنج کتابخانه هایمان ، در حال خاک خوردن است . مسلما مشاعره به خاطر جذابیتی که داره باعث ترغیب ما برای رفتن به سمت شعر میشه و موجب استفاده از مفاهیم این اشعار میشه .
به علاوه مشاعره یک نوع تفریح سالم است که میتونه گنجینه لغات فرد و اطلاعات عمومی رو هم بالا تر میبره .
سلام دوست عزیز ممنون به خاطر جوابی که دادین....حرف شما درست قبولش دارم ...اما توی همچین مشاعره ای طبیعتا هرکسی که میره شعری پیدا کنه اولین شعری رو که مثلا اولش الف داره انتخاب میکنه و دیگه به بار فرهنگی و ادبی و علمیش توجهی نداره و اینکه چند تا لغت جدید میتونه ازش یاد بگیره.....
من با اینکه فقط شعر مذهبی نوشته بشه کاملا مخالفم اما شعرهایی گفته بشه که واقعا ارزششو داره و نکته ی خوبی چه از لحاظ داشتن لغات و چه از لحاظ محتوا و معنی داشته باشه تا گامی باشه در جهت یادگیری و بیداری اندیشه ....اما همچین مشاعره ای این امکان رو نمیده...نمیدونم شاید اگه یه تغییراتی تو قوانین این مشاعره داشته باشه بتونه مفید باشه
با این هم که به بهانه ی اینکه بعضی تاپیک های دیگه کم بازدید هستند دره این تاپیکو تخته کنیم خیلی مخالفم....زیبایی به زور که نمیشه....
درآخر هم ازتون معذرت میخوام من در حدی نیستم که بخام یا حتی قصد این رو داشته باشم تا بگم تاپیکی حذف بشه یا بمونه.....ختم کلام من اینه ببینیم ته این راه کجا میره و
مواظب باشیم وقتمونو الکی از دست ندیم دشمن هر روز داره با جدیت تمام برنامه هاشو اجرا میکنه ماها هنوز تو شناخت دین خودمون و راهمون میلنگیم چون اونا یه اسباب بازی دادن دست ما ماهم با اونا خووووب سرگرمیم.....(منظورم مشاعره نبود هرچیزه بی فایده ای بود)......یا علی