کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"گرشاسپ" یک بازی منحصر به فرد است
۱۱:۵۹, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
حالا دورغ هست یا نیست نمیدونم . الله اعلم ولی
خوبه یه مصاحبه با خودم اینجا داشته باشم راجع به گرشاسب.[تصویر: interview.gif]

جاتون خالی رفته بودم نمایشگاه رسانه های دیجیتال.
اونجا دیدم یه غرفه مخصوص گرشاسب بود.

رفتم خریدم بازی شو. انصافا قشنگه. من که بازی کردم خیلی خوشم اومد. البته دیگه اهل بازی نیستم فقط بخاطر اینکه تست کرده باشم بازی رو. قدیما زیاد بازی میکردم الان دیگر پیر شدیم آقاجان!!!!!!

بازی از نظر کاراکتر شخصیتی گرشاسب خیلی باحاله تا اون جایی که من بازی کردم گرشاسب اصلا حرف نمیزد و این بنظرم یکی از معایب داستانش بود. گرافیک فوق العاده بالا میخواد بازیش. من گرافیک 1 داشتم ولی بازم نمی کشید!!!!!!!!!!!!!!!! برام عجیب بود!!!!!!!!!!!!!!

ویدئو هایی که وسط بازی پخش می شد واقعا کیفیت داشت خیلی خوشم اومد.
ضربات خشم گرشاسب قوی طراحی شده بود.
توی بازی یک بخش بود که با دشمن وارد تعامل میشد یعنی میپرید روی دشمن و با خنجر سرشو میبرید و این خودش مراحلی داشت که باید با جهت هایی که خودش معرفی میکرد گرشاسب رو کنترل میکردی تا بالاخره موفق به کشتن دشمن بشی این تیکه اش باحال بود ولی خیلی سخت بود.

کلا از نظر گیم پلی یکمی با جهت ها توی بازی مشکل پیدا میکنید ولی مهم نیست فضای جذاب بازی این رو خنثی میکنه. بعضی وقتها هم احساس میکنید دارید سونیک بازی میکنید چون با جهت گیری ها مشکل دارید نمیتونید درست مسیر رو طی کنید!!!!!!! باید چندین بار امتحان کنید.

تعداد دشمن هایی باهاتون وارد جنگ میشن و اینکه چطور مبارزه میکنین (یک نفر به صد نفر یا تک به تک) مناسب و قابل قبوله نه زیاد کلافه میشید نه زیاد راحته که از راحتی بندازید کنار بازی رو.

یک چیز خیلی خوب ضربات خشمگین گرشاسبه!
این بخشش رو خیلی دوست دارم چون وقتی نوار خشم گرشاسب پر میشه نوار خشم شما هم پر شده و نیاز دارید حرصتون رو سر دشمن با ضربه سهمگین خالی کنید [تصویر: 97.gif] و وقتی یه ضربه خیلی خفن وارد میکنید تازه جیگرتون خنک میشه.[تصویر: congratualtions.gif]

در کل حتی دو سه مرحله از گرشاسب روهم بازی نکردم ولی خیلی خوشم اومد. کارشون درسته![تصویر: 47b20s0.gif]

در کل قابل قبول بود.[تصویر: 128fs318181.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، blue.blood ، fereydun ، محب الزهرا ، Amir ، mohammad74
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: "گرشاسپ" یک بازی منحصر به فرد است - mohammad790 - ۱۳/دی/۹۰ ۱۱:۵۹

پرش در بین بخشها:

بالا