کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iranian Guards بازیی علیه بتل فیلد 3
۲۱:۲۶, ۱۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۲۱:۲۶ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #27

دوستانی که مثل من با گفته ی این دوست عزیزمون نگران شدن و موضوع براشون اهمیت داره,لطفا به سایتی که در بالا لینکشو گذاشتم برن و مثل من نگرانیشونو ابراز کنن.
(۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۲۹)mohammmad نوشته است:  من چند روز پیش به محض با خبر شدن از این موضوع طی صحبت هایی که با افراد متخصص و کارشناس در امور استراتژیک داشتم ، همه نظری مشابه داشتند و به شدت از ساخت این بازی نگران بودند.
چون هر کسی که یه سر سوزن از جنگ فرهنگی و این گونه امور استراتژیک آگاهی داشته باشه به خوبی می فهمه که اصلا هدف از ساخت بازی بتلفیلد 3 همین بود که ما این بازی را در جوابشان بسازیم.
چون میدونستند ما ایرانیان چنین قدرت نرم افزاری رو داریم که یک چنین بازی ای را بسازیم.

این موضوع هم داره میشه مثل حمله ی خودسرانه ی افرادی که به سفارت انگلیس حمله کردند.
که هم رهبری و هم آیت ا... مکارم ابراز تاسف کردند و به جوانان هشدار دادند که از این عکس العمل های نسنجیده دوری کنید.
اما کو گوش شنوا ؟؟؟

تورو خدا اگر کسی به سازندگان این بازی دسترسی داره بهشون بگه اینقدر رهبری رو با کاراتون عذاب ندید
تورو جون هرکسی می پرستید تو این گونه مسائل خودسر عمل نکنید

دیگه نمیدونیم با چه زبونی باید با اینا حرف زد ؟؟؟؟؟

دوستانی که مثل من با گفته ی این دوست عزیزمون نگران شدن و موضوع براشون اهمیت داره,لطفا به سایتی که در بالا لینکشو گذاشتم برن و مثل من نگرانیشونو ابراز کنن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: Iranian Guards بازیی علیه بتل فیلد 3 - fereydun - ۱۶/دی/۹۰ ۲۱:۲۶
دومین تریلر از بازی Iranian Guards - fereydun - ۲۷/اردیبهشت/۹۱, ۱۳:۳۰

پرش در بین بخشها:

بالا