|
Iranian Guards بازیی علیه بتل فیلد 3
|
|
۲۳:۰۲, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۰ ۲۲:۳۲)t.kam67 نوشته است:(۱۷/دی/۹۰ ۱۳:۰۵)mohammad1369 نوشته است: آخه من نمیفهمم شما نگران چی هستین؟ چطور اینا میتونن تو بازی به خاک ما حمله کنن ولی ما نمیتونیم؟ چه بهانه ای میخوایم دستشون بدیم؟ مثلا میخوان به بهانه حمله کردن به خاک آمریکا در یک بازی بر علیهمون قطع نامه صادر کنن؟ شماهام دیگه شورشو در آوردین واقعا... مگر تو شبکه هاشون کم ازین چیزا نشون میدن؟ کسی که شبکه های اونا رو نگاه می کنه اصلا دید مثبتی نسبت به ایران نداره که بخواد با اضافه شدن این برنامه تغییری تو دیدگاهش ایجاد بشه... تا کی میخوایم در مقابل بی حرمتی هاشون ساکت باشیم و از ترس حرفی نزنیم؟ چرا باید مقابل بازی حمله به ایرانشون هیچ کاری نکنیم؟ به خاطر ترس از رسانه؟ اصلا ما از چی می ترسیم؟ مگر نیروی حق همیشه پیروز نیست؟ مگر ظالم ترین های روی زمین صهیونیست ها نیستند؟ معنی شیاطین من الانس چیه؟ چرا باید از اینکه حتی توی یه بازی بهشون حمله کنیم ترس داشته باشیم؟ بذارین با شبکه های خبریشون هر کاری دلشون میخواد بکنن.بذارین همه مردم دنیا رو جمع کنن پشتشون (که همچین اتفاقی نمی افته) ما خدا رو داریم پشت سرمون... درضمن اگر همین الان هم به شکل حقیقی به اسرائیل حمله کنیم نقض صحبتای قبلیمون نبوده و نیست. جهاد یعنی وقتی به مسلمونا حمله شد همه باید برن بجنگن و ازشون دفاع کنن.حمله به اسرائیل هم میشه دفاع از مسلمونای مظلوم فلسطین. من که لحظه شماری می کنم برای انجام این بازی... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |