|
آقا مصطفی رفیق ما رو کشتند. دیدی؟
|
|
۱۶:۰۳, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الرب الحسین
السلام علی اسیر الکربات و قتیل العبرات سلام علیکم باز هم جا ماندی . نمی دانم تا بحال مزه جاماندگی کشیده اید. نمی دانم تا به حال شده که نظاره گر رفتن عزیزانتان باشید و تنها و تنها نظاره گر بوده باشید . دوستانت علی اصغر شکوری راد و مشیری و.. رفتند و تو هنوز مانده ای آقا سَید. معلمینت مجید حقشناس و صدیق و دیگر آسمانیان رفتند و تو هنوز مانده ای آقا سَید. نمی دانم چه شد که در آخرین سفر آقا سَید مرتضی جا ماندم و آقا سَید قول سفر بعدی داد و او رفت و من حقیر ، بازهم زمینی شدم. وقتی به چهره شهید کاظمی نظاره کردم که میگرید نفهمیدم که چرا ؟برای آنان که رفتند یا برای خود که مانده است؟ وخوشا به حالت مصطفی جان که چه به سرعت خود را به قافله کرببلاییان رساندی ، آنهم در سالروز عروج متقدمینت در کربلای 5. و من حقیر بازهم جا ماندم ، که این جاماندن به لحاظ دنیایی شدنم است و زمینی شدنم ، و یا نه ، بابت آنکه او میخواهد بمانیم ؛ بمانیم و ادامه دهنده راه آنانی باشیم که رفتند اما سپردندِمان امامی چون سید علی را تا جان فدایی کنیم برایش و آماده نماییم خود و جهانیان را برای ظهور مولا ، مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ؛ دوستان بیاییم دعا نماییم برای هم تا ما نیز به قافله کربلاییان برسیم و زیباترین آرزویمان تحقق یابد ، انشاءالله . الّلهم انّی اَشهُدکَ اَنّی ولیٌ لِمن والاهُ و عدوٌ لِمن عاداهُ موفق باشید و خدایی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شهید عاشق "دکتر مصطفی چمران" | Mohammad Trust | 5 | 3,998 |