|
عرفان کیهانی (حلقه)- گرگانی در پوست میش
|
|
۱۴:۴۸, ۲۴/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۸۹ ۱۴:۵۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
دوستان من هیچ دلم نمی خواست در مورد این پست نظری بدم و فکر می کنم دوستان به طورر کامل به بعضی از این حرفهای بی پایه و اساس این آقا پاسخ دادن.
ولی یکی از دوستان از امام (رحمة الله علیه) مثال اوردن که به نظرم باید توضیح داده بشه. کمالجو گفته : نقل قول:دوستان در ادبیات فارسی منصور نماد مقاومت در راهی که انتخاب کرده شده . حالا چه این راه باطل بوده و یا نبوده. دقیقا مثل حاتم طائی که نماد بخشش هست. خود امام (رحمة الله علیه) در باره منصور حلاج این نظر رو دارن: حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) پس از نقل داستانی از بیابان گردی حلاّج و ابراهیم الخواص ، می فرمایند : این دو مر جاهل به مقام توحید و توکل بودند؛ زیرا صحرا گردی و قلندری را با مقام توکّل اشتباه کردند، و ترک سعی و از کارانداختن قوایی را که حق تعالی عنایت فرموده به خرج توحید و توکّل گذاشتند. (شرح حدیث جنود عقل و جهل/ص214) البته امام (رحمة الله علیه) چند بیتی هم در مورد منصور دارن : گرتو آدم زاده هستی علّم الاسماء چه شد قاب قوسینت کجا رفته است أو أدنی چه شد؟ بر فراز دار، فریاد انا الحق می زنی مدعی حق طلب إنّیت و إنّا چه شد؟ مرشد از دعوت به سوی خویشتن بر دار دست لا الهت را شنیدستم ولی الاّ چه شد؟ (دیوان امام خمینی(رحمة الله علیه)/ص94) تا کوس انا الحق بزنی خودخواهی در سرّ هویّتش تو نا آگاهی بردار حجاب خویشتن از سر راه با بودن آن هنوز اندر راهی (دیوان امام خمینی(رحمة الله علیه)/ص248) اگه بخوایم یه مثال ساده برای روشن شدن موضوع بزنیم: فرض کنید یه مقدار آب داخل یک شیشه دربسته باشه، و این شیشه آب رو داخل دریا بندازن. این آب چون شیشه ای که احطاطه اش کرده رو نمی بینه هر طرفی رو که نگاه می ندازه دریا رو می بینه بنا بر این به این نتیجه می رسه که (( من دریا هستم!)) انا الحق گفتن منصور حلاج هم یه همچین حالتی داره. و اون شیشه دور خودش رو نمی بینه!! دوستان یه واقعیت تلخ در مورد خیلی از ماها وجود داره و اونم ((راحت طلبی )) هست. از این راه تا به حال خیلی ها سو استفاده کردن. برای مثال گلدکوئست رو هم می شناسن، سران این شرکت دقیقا از همین راحت طلبی استفاده کرد. بدون زحمت پول دار شدن آرزوی خیلی ها هست. آموزش زبان در خواب!!! این هم خیلی در اینترنت زیاد شده بود. چگونه با یک کلیک پولدار شویم!!! و ... مثال ها زیاده وحالا این عرفان کیهانی و یا به عبارتی چگونه با چند دوره سیصد هزار تومانی عارف بالله شویم!!! خیلی خوبه دیگه!! هم فال هم تماشا! تازه کلاسها مختلط هم هستن و چون شما بیمار هستی می تونی با هر سر و شکلی وارد بشی ! وتازه ثواب هم می کنی!! خدا همه رو به راه راست هدایت کنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |