کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک نکته راجع به بازی با ورق.
۲۳:۴۸, ۲۵/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۰۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۵/بهمن/۸۹ ۲۲:۴۵)antimason999 نوشته است:  بعله
با چاقو میشه هم میشه پرتقال پوست کند و هم ادم کشت مهم اینه که شما کدومشه به افراد یاد میدید.
اگه رسالت این تالار گفتگو یاد دادن چیز های خلاف شرع و هم چیز های به درد بخور هست تا خوانندگان خودشون انتخاب کنند من می تونم مو ضوعات بسیاری رو بهتون معرفی کنم تا در این موارد آموزش های لازم رو تو این تالار بدید.
این نکته رو به یاد داشته باشید وقتی من این سایت رو به دوستانم پیشنهاد میدم با این انگیزه این کارو میکنم که می خوام در باز شدن چشم افراد جامعه نقش کوچکی داشته باشم وقتی
که میام میبینم که تو این تالار آموزش ورق میدن برای خودم متاسف میشم و عذاب وجدان میگیرم که شاید با معرفی این تالار به دوستانم باعث گمراهی آنها شدم ونه کمک به آنها و یه جورایی خودم رو شریک جرم شما میبینم.
بهتره اطلاعات مفید تر از آموزش ورق به بازدید کنندگان بدید.

بسم الله
و بازهم سلام دوست گرامی
ما اینجا بازی باورق یاد نمیدیم، بازی با ورق رو ما همه مون میتونیم خیلی راحتتر از اومدن به این فروم یاد بگیریم و خیلی سایت ها بدون اینهمه مقدمه و دردسر و بطور خیلی عالی و خلاصه یاد دادن دوست من اینو قبلا هم گفتم.

مطمئناً وقتی برای افشا سازی یه چیزی بحث میکنیم باید راجع بهش اطلاعات داشته باشیم و نمیتونیم همینجوری اسم ورق اومد بگیم نه اون بده اصلا اسمش رو هم نیار

شما توجه کن اگه یک نوجوان راجع به این بحث آگاهی نداشته باشه و فقط بهش گفته شده باشه پاسور بَده و اطلاعاتی راجع بهش نداشته باشه خب این فرد خیلی راحتتر از کسی گول میخوره که اطلاعات کامل و جامعی داره، من یه همچین فردی رو بطور مثال یه دست پاسور میدم دستش میگم این مثلا قورمه سبزیه خب اون بیچاره نمیدونه که این پاسوره و اینهمه میگن پاسور پاسور این پاسور چیه؟ اصلا چرا بَده؟

شما شاید ندونی که بچه های خوابگاهی تا پاسی ازنیمه شب به این عمل شنیع مبادرت میورزند(چی گفتم! عجب جمله ای! Smile ).

آقا مشکل ما نامتعادل بودنه.
ماها مشکلمون اینجاست که یا دشمن شناسی نمیکنیم یا اینقد شورش رو درمیاریم که از اونطرفش بزنه بیرون.

بنظر من شما یه دور توی مباحث مهدویت اسلام وسنت بزنید بیشتر با عقایدتون جور درمیاد. اونموقع روتون هم میشه آدرس این تالار رو به دوستانتون بدید.
و آخرین نکته دوست گرامی مواظب باشید بحث رو به توهین نکِشید اینجا همه با احترام به عقاید و نظرات همدیگه گوش میدن و بحث منطقی میکنن اگر حرف منطقی دارید خریداریم باگوشِ جان

من یه چیزی تو گوشم هست داداشم میگه همیشه، حرف درستی هم میزنه... این داداش من از 10 کلمه که میخواد نصیحت کنه 9 تاش اندر باب تعادله.

شما یکم منطقی تر فکر کن دوست گرامی.

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، warior ، mhvvhm
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: یک نکته راجع به بازی با ورق. - mohammad790 - ۲۵/بهمن/۸۹ ۲۳:۴۸
تاریخچه بازی ورق Solitaire - an147.com - ۱۰/فروردین/۹۰, ۱۳:۳۸

[-]