|
شعر حافظ مستفاد از قرآن است ( سخنرانی رهبری)
|
|
۱۵:۳۳, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۵:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
شما تا حالا کتاب شاهنامه رو باز کردید؟؟؟؟؟
آغاز شاهنامه با مدح رسول اکرم شروع میشه آخه این تهمت هست به این بنده ی خدا که میزنند ریشه اش هم همین ناسیونالیسم کور هست که خود فردوسی جوابشون رو داده ایا ای شاه محمود کشور گشای ---- زکس گر نترسی بترس از خدای که پیش تو شاهان فراوان بدند ---- همه تاجداران کیهان بدند فزون از تو بودند یک سر به جاه ---- به گنج و کلاه و به تخت و سپاه نکردند جز خوبی و راستی ---- نگشتند گرد کم و کاستی همه داد کردند بر زیر دست ---- نبودند جز پاک یزدان پرست نجستند از دهر جز نام نیک ---- وزان نام جستن سرانجام نیک . . . این جواب دندان شکن به اهل تسنن و سلطان محمود غزنوی در مورد شیعه بودن فردوسی هست هر آن شد که در بند دینار بود ---- به نزدیک اهل خرد خوار بود گر ایدون که شاهی به گیتی تراست ---- نگویی که این خیره گفتن چراست ندیدی تو این خاطر تیز من ---- نیاندیشی از تیغ خونریز من که بد دین و بد کیش خوانی مرا ---- منم شیر نر میش خوانی مرا مرا غمز کردند کان بد سخن ---- به مهر نبی و علی شد کهن هر آن کس که در دلش کین علی است ----- از او خوارتر در جهان گو که کیست منم بنده ی هر دوتا رستخیز ---- اگر شه کند پیکرم ریز ریز من از مهر این هر دو شه نگذرم ---- اگر تیغ شه بگذرد بر سرم . . . منم بنده ی اهل بیت نبی ---- ستاینده ی خاک پای وصی مرا سهل دادی که در پای پیل ---- تنت را بسایم به دریای نیل نترسم که دارم ز روشندلی ----- به دل مهر جان نبی و علی چه گفت آن خداوند تنزیل وحی ---- خداوند امر و خداوند نهی که من شهر علمم علیم درست ----- دُر است این سخن گفت پیغمبر است . . . چو باشد تورا عقل و تدبیر و رای ---- به نزد نبی و علی گیر جای گرت زین بد آید گناه من است ---- چنین است این رسم و راه من است به این زاده ام هم بدین بگذرم ---- چنان دان که خاک پی حیدرم . . . این هم پاسخی کوبنده از نیت سرودن شاهنامه به اهل سنت و شخص شاه محمود: که فردوسی توسی پاک جفت ----- نه این نامه بر نام محمود گفت به نام نبی و علی گفته ام ---- گهرهای معنی بسی سفته ام این همه شجاعت رو حتی حافظ در علنی کردن اعتقاداتش نداشته تازه اینهارو در دربار شاهی میگه که تعصب تسنن داره و هیچ تقیه هم نمیکنه و با دسیسه هایی بسیار دقیق فردوسی هم مانند بسیاری دیگر ترور شخصیتی میشه با اطلاعات دقیقتر دوستان اظهار نظر کنیم یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |