|
افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
|
|
۱۶:۲۴, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۰ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
نقل قول:خود من با مهریه بالای 110 سکه مخالفم ولی به هیچ وجه کسی که تو این دوره زمونه مهریه بالایی رو تعیین می کنه (البته نه بیشتر از 500 سکه!) سرزنش نمی کنم. چون داره عقلانی فکر میکنه...خواهر گلم ما عقل رو در چی میبینیم؟ عقل کل عالم هستی حضرت رسول حرفش راجع به مهریه اینه: از میمنت زن آن است که خواستگاری و مهریه و زایمانش آسان باشد. برترین زنان امت من خوبروترین و کم مهرترین(کم مهریه) آنهاست. با برکت ترین زنان کم مهریه ترین آنان است. بهترین مهریه سبک ترین آنان است. ای حولاء سوگند به آنکه مرا به راستی،پیامبر و رسول فرستاد،هیچ زنی نیست که مهریه اش را بر شوهرش سنگین سازد مگر آنکه خداوند ،زنجیرهایی گران از آتش دوزخ بر او بنهد. این حرف های مظهر عقل عالمه. بنده هم همه رو روی چشمم میذارم و قبول میکنم.همیشه هم تزم این بوده که با مهریه سبک موافقم.ولی حالا که به سن ازدواج رسیدم بحث مهریه که پیش میاد پدر بنده که از جنس خود آقایون هم هست به هیچ وجه زیر بار مهریه کمتر از 500 سکه نمیره. میگه من تک دخترم رو با خون دل بزرگ نکردم که سهل و آسوده و بدون شرایط خاص و مهریه بالا بدمش دست یه مرد غریبه! گویا مهریه الان ارزش دختر رو داره تعیین میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این حرف رو من هم خیلی از اطرافیان شنیدم :مکه چیت کمه یا مگه چه عیبی داری که انقدر کم میخوای مهریه تعیین کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکرشو کنید ارزش ها طوری برای جامعه ما ضد ارزش شده که فکر میکنن هرکی به سنت رسول الله عمل کنه عیب و ایرادی داره.این حرف ها و حدیث ها برای امثال من مهم نیست و پشیزی ارزش نداره ولی با خونواده چه کنیم؟ حالا من و امثال من چه کار باید بکنیم؟ جلوی پدر که نمیشه ایستاد،مهریه به این سنگینی هم که خلاف سنت رسول الله است.پس چه میشه کرد؟ آقایون حواسشون باشه که این پدرها همون پسرهای دیروزن که زمان ازدواج خودشون اعتقاد داشتن مهریه باید طبق سنت رسول الله باشه.ولی حالا که در جایگاه پدر دختر قرار گرفتن میگن تعداد سکه های مهریه ت باید به تعداد تاریخ تولدت باشه یعنی هزاروسیصد و شصت و خورده ای. ببینید مشکل اصلی ازدواج بین افراد مذهبی دختر و پسر نیستن.خانواده هان.راه حل بدید که با خانواده ها چه کنیم. (۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۰)1366 نوشته است: ممنون از یاثارالله عزیزببینید دوستان ما با این دلیل آوردنا و توجیهاتمون و به کار گرفتن عقل خودمون یه جورایی داریم زیرآب حرف های صریح پیامبر رو میزنیم. زمان پیامبر هم افرادی بودن که امکان داشته بعد از ازدواج تو زرد از آب در بیان ولی پیامبر حکم به مهریه سبک میده.دین ما دینی برای همه زمان هاست و وقتی تو قرآن رسول الله رو اسوه حسنه معرفی میکنه یعنی تو تمام امور ایشون اسوه ن نه فقط مواردی که ما با عقل ناقص خودمون تاییدشون میکنیم. این بحث مشکل دار مهریه مخالف با سنت و سخن صریح رسول الله هست پس بیاییم به جای توجیه خلاف سنت عمل کردنمون راه حل پیدا کنیم تا به سنت حسنه رسول الله برگردیم. هم آقایون به سنت ها برگردن هم خانم ها.هم انشاالله خانواده ها. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر عاقل هستید با یک دیوانه ازدواج کنید! | FNS4565 | 0 | 994 |
۱۳/آبان/۹۵ ۱۲:۵۰ آخرین ارسال: FNS4565 |
|
| تمایل ازدواج با افراد بیمار و معلول | nafas | 1 | 1,806 |
۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۱۱ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| گناه و شادی در مراسم عروسی | sarallah | 25 | 13,231 |
۲۴/آذر/۹۱ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: viana |
|

![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)