|
بررسی هری پاتر
|
|
۲۱:۴۷, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:تحت کنترل بودن همه عالم توسط پروردگار تنها در کتاب هفتم نیست، خصوصا در کتابهای اول چندین و چند بار تکرار شده... نوش جان ![]() اما دوست عزیز به نظرم داریم از بحث اصلی خارج میشیم . ببینید من راجع به جادو در اسلام یه چیز رو میدونم ... البته یادم نیست توی قران خوندم یا یکی از احادیث ائمه بوده که گفتن : جادو حرام است و و کسی که جادو میکند حتی اگر جادوی کوچکی باشد . کمترین حد برای او مرگ است وقتی توی تفکر یه ادمی مثله من هری پاتر(یه جادوگر) تبدیل بشه به یه قهرمان ایا باز هم به همون جدیت حرف قران رو پذیرا میشم ؟ میدانید برای جادوگران هیچ بخششی در اخرت نیست ؟ !!! حالا وقتی این کتاب میاد یه قهرمان جادوگر توی ذهن من تشکیل میده و منو علاقمند میکنه به گروه های شیطانی چطور ممکنه بگم که این کتاب بر علیه فراماسونریه ؟؟؟ دوست عزیز یادمون نره که این داستان در دستگاه هالیوود تبدیل به یک فیلم پر هزینه شده است ... و هالیوود که سردمداران ان صهیونیست ها هستند پول خود را بر ضد خود استفاده نمیکنند .... همان طور که همین کمپانی برادران وارنر در فیلم ماتریکس زایان را منجی نهایی جهان نشان میدهد و تمام مردم دنیا دشمن ان ها هستند . دوست عزیزم یادمان نرود همین هالیوود در فیلم ارباب حلقه ها یهود را پادشاه دنیا معرفی میکند (تاپیک ارباب حلقه ها صفحه ی 6 ) یادمان نرود هالیود کسی است که بالهای جبرئیل را میسوزاند و از درگاه خداوند او را مطرود میکند(فیلم کنستانتین)... نماد شناسی در فیلم های هالیوود قدم اول است ؟ اما ایا ما پیغام فیلم را هم درک میکنیم ؟ یا فقط به زمین شطرنجی و چشم جهان بین و دو ستون و نماد های دیگر اکتفا میکنیم ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |