|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۰:۲۷, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببنید دوستان اثرات یک پدیده موجب میشه ما پی به واقعیت اصلی اون ببریم
ببنید هری پاتر با غرب چه کار کرد ؟ با خود ما جه کار کرد؟ یادم میاد هر روز خبر می ریسد که خانواده های آمریکایی به شدت تعجب کردند و میگن بچه های ما که تا دیروز playstaion رو ول نمیکردن حالا زندگیشون شده هری پاتر!!! چه قدر مردم از شب تا صبح نخوابیدن تا اولین نفراتی باشند که کتاب رو میخرن ! این یک پدیده ساده ای نیست تو همین ایران من و دوستام اون زمان که حال خوندن کتاب های خودمون رو نداشتیم کتاب زبون اصلیش رو دانلود میکردیم و کلمه به کلمه با دیکشنری معنی مکردیم( چه قدر گمراه بودیم) خوب بعد از خوندن این کتاب آدم وارد دنیایی میشه بر پایه جادوگری که جز به جز اون شما رو علاقه مند میکنه به سحر یه مثال خنده دار یا گریه دار بزنم براتون: در هری پاتر چوب های جادو وسطش 3 ماده میتونه باشه که خاصیت جادو بهش بده پر ققنوس،یال اسب شاخدار و تکه ای از جگر اژدها ... من یه دوستی داشتم واسه خودش چوب جادو درست کرده بود و دنبال یه چیز میگشت تا وسطش بزلره آخر یه روز به این فکر افتاد که تکه هایی از سنگ حرم امام علی یا خاک کربلا بزاره میبینید کتاب یه جوون شیعه رو میکنه یکی عین سامری در کنار این بساط ها کتاب های مکمل هم وارد بازار میشه ورد های جادوگری ، موجودات جادویی و..... انگار نویسنده خیال نداره یک لحظه جوونای ما از دنیای جادو فاصله بگیرند ما که درسای خودمون رو بزور میخوندیم الان تعجب میکنم چه جوری اون همه ورد رو حفظ کرده بودیم!!! ...................................................... ببنید وقتی شما با هری پاتر بزرگ بشید دیگه کسانی رو که با دنیای شما ارتباط برقرار نمی کنند رو منگل میدونید به شدت دنبال جایی هستید که جادوی واقعی رو به شما آموزش بده و این جاست که گروههای شیطان پرستی و کابالا شما رو در آغوش میگیرند .................................. این مقاله رو هم بخونید بد نیست دست شیطان دررمان های فانتزی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |