|
تجربه از عرفانهای کاذب
|
|
۱۶:۱۷, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۲۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
نقل قول:اقای emad شما در روش فالون گونگ , حقیقت را تزکیه میکنید ! چطوره که به من میگین تمرین کننده هستید اما تو انجمن تبدیل به محقق میشید ؟سلام ببینید، من فالون دافا رو تمرین می کنم، پس تمرین کننده ام. اما هنوز مطمئن نیستم که درست باشه و نمی تونم با اطمینان به شما بگم که درسته. یک مسئله ای در کتاب مطرح شده که با افزایش سطح فرد، فرد می تونه یک سری حقایق رو بفهمه و من هم می خوام ببینم این اتفاق می افته یا نه، در واقع روش تحقیقم اینه. در مورد اون سوالات هم شما از من پرسیدید که چرا اسلام رو قبول ندارید و من هم پاسخ دادم. به هر حال شما حق دارید در مورد دینتون بدونید. در مورد بت، روش ما پرستیدن رو نداره، اما اعتقاد بر اینه که وقتی یک بت، تبرک رو نگذرونده باشه، پرستیدنش می تونه خطرناک باشه، پس اگر فردی در خانه شان بت وجود داشته باشه، بهتره تبرک بشه. البته در فالون دافا فلسفه بت ها گفته شده و از این نظر با اسلام تفاوت داره. در مورد فعالیت فکری: (ص 53) نقل قول:هیچ نوع فعالیت فکری ای برای تزکیه در سطوح بسیار بالا نیست. این بدین خاطر است زمانی که سطح مردم عادی را پایه می گذارید، سیستم اساسی در حال حاضر کنار گذاشته می شود. بعد از وصول به سطح بالای تزکیه، سیستم تزکیه ما مخصوصا به طور خودکار عمل می کند، و عمل تزکیه کاملا به صورت خودکار خواهد بود. تا آنجا که شین شینگ خود را ترقی می دهید، گونگ شما رشد خواهد کرد. شما حتی احتیاجی ندارید که تمرینی را انجام بدهید. تمرین های ما برای قوی کردن مکانیزم خودکار است. چرا فرد بدون حرکت در مدیتیشن می نشیند؟ فرد کاملا در وضعیت بدون قصد است. شما ممکن است کشف کنید که مکتب تائو این تمرین یا آن تمرین، که به فعالیتهای فکری معروفند، یا به وسیله فکر هدایت می شوند را آموزش می دهد. بگذارید برایتان توضیح بدهم بلافاصله که مکتب تائو به راسوی سطح چی می رسد، چیزی را در بر نخواهد داشت و مطلقاً از این یا آن فعالیت فکری استفاده نخواهد نمود. به همین جهت، کسانی که چی گونگ انواع دیگر را تمرین نموده اند نمی توانند متدهای تنفسی و فعالیتهای فکری و غیره را فراموش کنند. من به آنها چیزهایی از دانشگاه تعلیم می دهم، و آنها همیشه از من درباره چیزهایی از مدرسه ابتدایی سوال می کنند، مثل چیزهایی چون چگونه فعالیتهای فکری را هدایت و به کار برد. آنها به این نوع نگرش در حال حاضر عادت کرده اند. آنها تصور می کنند که چی گونگ به این صورت است، در حالی که این طور نیست.برداشت من اینه که تمرینات ما با فعالیتای فکری هدایت نمیشن. و گرنه اینطور نیست که ما در زندگی فکر نکنیم. نقل قول:حتی از وظایف خانه و خانواده بگذرید .چنین چیزی رو ما نداریم، یا حداقل من بهش بر نخوردم. نقل قول:آخه میدونین بعدا براتون خواهم گفت که در فالون گونگ باید احساسات بشری رو هم کنار بزارید !! این قانونشه ! برای همین میگم که بنیان خانواده و روابط رو متزلزل میکنه !!نیکخواهی جای اون رو می گیره و مشکلی به وجود نمیاد نقل قول:یه جا دیگش بودا و ... بر یک شاگرد که شین شینگ کمی داشته ظاهر میشن و بعد فرشته های زیبای منحرفی ظاهر میشن و شروع به رقص و .. میکنن ، یهو شاگرده شک میکنه میفهمه اینا منحرفن، دوباره بودا ظاهر میشه میگه تو قبول شدی.خب این یه جور امتحانه. نقل قول:ظاهرا ایشان مشغول مشورت با سرگروههای فالون دافایی هستند که پیداشون نیست . با اینکه با عقایدش بشدت مخالفم اما دعا میکنم نور حق در دلش روشن بشه . اشاالله .ممنون با بعضی از دوستان از طریق ایمیل ارتباط دارم. خب این چه اشکالی داره؟ در پایان بگم که در مورد بعضی مسائل مطرح شده، خود من هم شک دارم و اطمینان نمی دم که حتما درست باشند. مثل خیلی از ادعاهایی که استاد در مورد خودشون مطرح می کنند. به هر حال عقاید رو نباید سرسری بپذیریم. موفق باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای حفظ قرآن در عرض یک ماه با محوریت تبلیغ عرفان کاذب | hosein-salari | 0 | 1,283 |
۱۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۵ آخرین ارسال: hosein-salari |
|
| عرفانهای دروغین ......... | saloomeh | 8 | 4,510 |
۱۸/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| تبلیغات رودررو برای عرفانهای جدید | saloomeh | 0 | 1,647 |
۲۶/شهریور/۹۰ ۸:۳۰ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| آزاديجنسي عرفانهای کاذب برای جذب جوانان | SAEED_KOSAR | 1 | 3,083 |
۱۷/آذر/۸۹ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: امیر گیمر |
|