کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شعر حافظ مستفاد از قرآن است ( سخنرانی رهبری)
۱۹:۰۴, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۹/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۲)علی 110 نوشته است:  خدا همه ی مارو هدایت کنه و گرفتار لجاجت نکنه که چشم حقیقت بین انسان رو کور میکنه
یا علی

آقای علی 110 به جای کنایه زدن به دیگران بهتره روحیه نقد پذریمون رو ببریم بالا.
آنجا که مطلب راجب تاییدیه شیعه بودن حافظ میگذارم
اما راجب فردوسی مطلب بر خلاف نظر شما میشود .

بنده چرا باید لجاجت داشته باشم؟!
اگر قرار باشه همه نظرات و تفکرات شبیه هم و در تاییدیه هم باشه بحث و گفتگو و تالار چه معنی داره؟؟
خیلی خوبه همش مطالب در تاییدیه هم بنوسیم 4 تا تشکر هم برای آن بزنیم
ولی متاسفانه وقتی یک نظر مخالفمون داده میشه باید از کوره در رفت و علیه او حمله کرد .

برای بنده اهمیتی نداره که اثبات کنم آقای فردوسی چه دینی داشته .

گرچه این موضوع هم قابل اثبات نیست .من موضوع تحقیقم رو چند سال پیش فردوسی انتخاب کردم
علاوه بر ان نقد های مختلف راجب این شخصیت را خواندم و نتیجه همان شد که در همه نظراتم اعلام کردم
نامعلوم و غیر قابل اثبات بودن دین فردوسی . همانطور که در ابتدای شاهنامه این موضوع گفته شده .
مگر بنده بخیل هستم که بگم مسلمان بوده یا نبوده ؟؟ خوشحال هم میشم که او مسلمان باشد
اما باید واقع بینانه تحقیق کرد . نه آنطوری که باب میلمان هست همان شود .

بحث کردن راجب این موضوع هم اتلافه وقته . و تمایلی هم به ادامه ان نداشتم اما چون خودم شروعش کردم باید برای حرفام دلیل می آوردم که متاسفانه دسترسی به همه سایتها به خاطر ف* نداشتم تا همه نقد ها رو بگذارم وگرنه مبحث انقدر طولانی نمیشد.

رک و واضح به همه شما بگویم
اگر واقعا تحقیق درست و حسابی راجب فردوسی انجام داده بودین متعصبانه راجب مسلمان بودنش نظر نمیدادید خصوصا که فردوسی مسلمان زاده بوده و در آینده چه میشود پرسش هایی است که ابهامات بسیار دارد. و ظاهرا شعرهایی که باب میلتان هست رو دیدین.
در نظراتم هم از همه شما خواستم که از استادان و صاحبنظران و شاهنامه و ........ سوال و تحقیق و مطالعه بفرمایید .
این بحث رو هم دیگر ادامه نمیدهم .
تحقیق و قضاوت و نتیجه گیری هم با خود شما
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، سید میلاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شعر حافظ مستفاد از قرآن است ( سخنرانی رهبری) - m.shirazi80 - ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۹:۰۴

پرش در بین بخشها:

بالا