|
جامعه امروزی ما
|
|
۱۶:۴۹, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
1)من فکر میکنم بعضیی چیزها مربوط به کل کشوره و بعضی چیزها مربوط به مناطق خاص..
هر استان و شهری،سنت خاص خودش رو داره.. یک مسائلی هم در کشور همه گیر هستش.. مثلا الان اگر در یک شهرستان بخواید عروسی برید،میبینید چقدر سطح تجملات و اسرافشون از تهران بیشتره..(حداقل اخباری که به من میرسه حاکی از این موضوع هستش..) آدم ها یک سری تصورات خاص درشون ایجاد شده،فکر میکنن که اگر مثلا فلان کار رو نکنن خیلی زشته..عقب ماندگیه.. شما دختری رو در نظر بگیرید که دانشگاه تهران قبول میشه و میاد اینجا.. به ترم 2 نکشیده ،180 که چه عرض کنم،360درجه عوض میشه که خود ما بچه های تهران این طوری تغییر نکردیم.. مناسب سازی با فضای موجود و فراموش کردن هر آنچه در اعتقادات فرد بوده،برای حفظ اعتماد به نفس و جلوگیری از شکسته شدن غرور ،باعث این طور رفتارها میشه..آدمی که به اعتقاداتش ایمان داشته باشه،هرگز زود اونها رو فراموش نمیکنه.. 2)خیلی از چیزها وارد کشور ما شده ،ولی متاسفانه فرهنگش وارد نشده.. مثلا موبایل،تلویزیون،رایانه،ماهواره،... اینها اول وارد شدن و در سطح وسیعی پخش شدن،حالا کنترل کردن و انداختن فرهنگ مصرفش در جامعه خیلی سخت شده.. شما در هر چیز نوینی که وارد شده به کشور،میتونید این مساله رو ببیینید... درمورد تلویزیون،یک مثالش میشه اینکه سریال ها رو در کشور ما همه رده های سنی میبینن..متاسفانه در خیلی از اونها ادب رعایت نمیشه..خب فردا از اون بچه چی درمیاد؟؟ اما در خارج از کشور کلیه فیلم ها و سریال ها،رده سنی داره..حتی بازی های رایانه ای رده سنی داره.. استفاده از خودرو هم مشمول این موضوع میشه.. من کلا 2 تا مورد رو خواستم بگم: 1)فرهنگ شکل گرفته ناشی از مصرف گرایی به شدت رو به افزایشه..به خصوص در شهرهای دیگر جز تهران.. 2)عدم تناسب فرهنگ ما با امکاناتی که داریم..هرچه که باشه.. (از این پس باید قبل از ورود هر نوع فناوری،فرهنگ آن ابتدا وارد بشه....اگر جایی سوال بود،یا منظورم رو بد رسوندم،حتما بپرسید..جواب میدم....قصد بی احترامی به هیچ کس رو نداشتم..فقط واقعیات رو گفتم..) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
جامعه امروزی ما - m.shirazi80 - ۱۴/دی/۸۹, ۲۲:۴۰
RE: جامعه امروزی ما - mohamad - ۱۵/دی/۸۹, ۳:۳۹
RE: جامعه امروزی ما - oO DaViD Oo - ۱۵/دی/۸۹, ۳:۵۹