کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سه سخن عاطفی از خدا
۱۴:۱۹, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بچه ها دیروز داشتم کتاب اسرار الصلاه مرحوم میرزا جواد ملکی تبریزی رو می خوندم

این کتاب بقدری جالبه که هر کس بخونه تمام کارهای مربوط به نمازش رو ( حتی تخلی و یا مسواک زدن ) رو با عشق انجام

باز هم رو کلمه عشق تاکید میکنم

اما تو این کتاب سخن قشنگ از خدا نقل شده که واقعا قلب آدمو به لرزه در میاره

دیدم خالی از لطف نیست که دوستان تالار رو در میون بذارم

*** اگر ، رویگردانان از من ، می دانستند من چگونه انتظارشان را می کشم و چطور مشتاق بازگشتشان هستم ، از شوق من ، می مردند و به خاطر محبت من اعضای بدنشان از هم می گسست ***
«« رساله قشیریه و احیا علوم الدین ج 4 ص 472 »»

*** ای عیسی چقدر چشم انتظار باشم و به نیکی آنها را بطلبم ، در حالی که آنها به سویم باز نمی گردند ***
«« کافی ج 8 ص 134 »»

و اما این سخن که واقعا آدمو دیوونه میکنه
*** ای بنده من ، سوگند به حقی که تو بر من داری ، دوستت دارم ، پس تو را به حقی که بر تو دارم دوستم بدار ***
«« ارشاد القلوب ج 1 ص 171 »»

و اما آخرین سخنی که میخوام از خدای مهربونمون بذارم یه نکته ظریف اما عاشقانه قشنگی توش هست

*** انا جلیس من حالسنی ، انا ذاکر من ذاکرنی ، انا غافر من استغفرنی ، انا مطیع من اطاعنی

من همنشین کسی ام که با من بنشیند ، یاد کننده کسی هستم که مرا یاد کند ، آمرزنده آن کسی هستم که از من آمرزش بخواهد ، و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند .

می دونید نکته اش کجاست

هولم نکینید الان میگم

می دونید به چه جور نشستنی عرب جلیس میگه ؟؟؟؟

وقتی که دو تا دوست کنار هم بشینند و دستشون رو به دور گردن هم بندازند

من برداشتم از این سخنان خدا اینه که چقدر خدامون مظلومه که .... از ما خواسته دوسش داشته باشیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، وحید110 ، میلاد.م ، MohammadSadra ، نسیم ، محب الزهرا ، Gryffen ، Islam ، meshkat ، Hadith ، فاطمه خانم ، jkb ، shafagh_mah ، Agha sayyed ، انصارالمهدی ، SARV ، N.Mahdavian ، mohammad727 ، yamin ، ali.khm ، 208 ، mhvvhm ، nasimesaba ، تفکر ، أین المنتظر ، jyonesy ، netlog36 ، رهجو ، گرفتار گناه ، AFG Shia ، nasim.h ، revenger ، بیداری12 ، حسن.س. ، saloomeh ، heaven
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سه سخن عاطفی از خدا - ساجد - ۱۹/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۹
RE: سه سخن عاطفی از خدا - ساجد - ۱۹/بهمن/۹۰, ۲۱:۳۹
RE: سه سخن عاطفی از خدا - mohammad727 - ۱۹/بهمن/۹۰, ۲۰:۵۶
RE: سه سخن عاطفی از خدا - somayeh - ۱۹/بهمن/۹۰, ۲۳:۵۱
RE: سه سخن عاطفی از خدا - nasim.h - ۳۱/تیر/۹۱, ۲:۵۵
RE: سه سخن عاطفی از خدا - nasim.h - ۳۱/تیر/۹۱, ۱۳:۴۴

[-]