| نظرسنجی: شما با شروع و ادامه اين بحث موافقيد؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
28 | 90.32% |
| خير | ![]() ![]() |
3 | 9.68% |
| تمام | 31 رأی | 100% | |
|
هَل مِن نـاصــر یَنصُـــرنی(ویـــژه نامـه مـحـــرم 1433)
|
|
۱۷:۳۹, ۱۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
روضه ی امام حسین (علیه السلام) ... تا به حال به این دقت کردید که روضه یعنی چی؟ [/font]روضه در عربی یعنی این: روضه در لغت به معنای سرزمین سر سبز است که آب نیز در میان و یا کنار آن جاری باشد. اما چرا میگن روضه امام حسین؟ چرا توی روضه همیشه اشک و ناله و گریه هست؟ چرا توی روضه بیان مصائب هست؟ حالا یک سوال دیگه! آیا تا به حال به خودتون بعد از گوش دادن به روضه و گریه کردن,دقت کردید؟ تا به حال به اون حس خوبی که دارید بعد از روضه ,دقت کردید؟ حس سبک بودن,حس پرواز,حس اینکه انگار یک بار سنگین از روی دوشتون برداشته شده.حس اینکه انگار همه را دوست دارید..رفتارتون با بقیه بهترشده.. من بارها تجربه کردم.طوریکه هربار که ناراحت میشم,با گوش کردن به روضه آرامش پیدا میکنم. شاید کم کم متوجه منظور من بشید. [font=Tahoma]گریه بر سید الشهدا نه تنها بد وخسته کننده نیست,بلکه مثل باغی میمونه که با حضور در اون یک نیرو و یک انرژی خاصی میگیریم. شاد میشیم,ناراحتیهامون رو فراموش میکنیم. به خاطر همینه که میگن هر بلا و مصیبتی که بهتون وارد شد,بر سیدالشهدا گریه کنید. برای اشک داشتن و اشک ریختن هم رعایت برخی از آداب لازمه ولی قدم اول اینه که وضو بسازی و رو به قبله بایستی و زمزمه کنی: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |