|
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
|
|
۲۱:۲۸, ۲۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۳:۱۸ توسط آناستازیا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اره. جونت فدای جین جونت فدای جین جونت فدای جین
هر چند جین به شما ها نیاز نداره و این ثابت شدس. اگه تا حالا تونسته با این همه تهمت دووووم بیاره بازهم میتونه ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- خدای من شکرت باز یه نفر پیدا شد که متوجه بشه! انگار اینجا هیشکی نمیفهمه با اینکه من فارسی حرف میزنم. ببخشید میشه وارد مسائل شخصی دیگران نشید و به جای این همه مسخره بازی دلیلایی که گفتم بیارید. لازم نکرده از جین حلالیت بخواید اگه حرفاتون درستو از روی منطق بوده باشه به هر حال باید یه سندی باشه که با توجه به اون این حرفارو بزنید. ببنید شما حتی دلیل قانع کننده ندارید. این همه من دارم میرمو میام آخرش هم جواب نگرفتم. یا جواب نمیدیدو طفره میرید یا مسخره میکنید. نقل قول: کار دشمن یعنی همین ، پس پرده این بازی همین است که تمام دنیای یک دختری که در جامعه اسلامی بزرگ شده است یک کاراکتر و شخصیت بازی کامپیوتری باشد . این مسئله به من مربوطه. چرا موضوع رو عوض میکنید؟ آقا اصلا من بعد. فراماسونی! فوق فوقش دارین اینو بهم میگید دیگه منتها مودبانه اینم یه روشه واسه طفره رفتنو مسخره کردنه اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا با یه کسی که نظرش مخالف اینطوری رفتار میکنید؟ حداقل قانعش کنید. اگه مثل من البته به قول شما از فراماسونی ها تاثیر گرفته و داره منحرف میشه مگه نه مسلمونید خوب کمکم کنید از این بدتر نشم ودست از دنیای به قول شما تخیلی دست بکشم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 192,938 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,684 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری در DotA | Mitsonary | 64 | 39,955 |
۲۳/مرداد/۹۴ ۲:۵۳ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| •فراماسونری در بازی • FIFA 13 • | Amir-T | 24 | 17,798 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: PWLG |
|
| برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN | PWLG | 6 | 3,919 |
۸/تیر/۹۲ ۱۵:۳۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,851 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,069 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|