|
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
|
|
۱:۱۷, ۲۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۱:۳۷ توسط آناستازیا.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
خوبه ظاهرا من تنها نیستم! از نا امیدی در اومدم!
Alone.Vampire منم منتظر دلیل می مونم. شاید شما بتونی این بازی رو نجات بدی! احساس میکنم همه با هم درگیر شدن! یه خواهش از آنتی ساتان و بقیه. میشه اگه .....حالا به هر دلیلی ثابت شد جایی اشتباه کردید اون قسمت رو پاک یا تصحیح کنید؟ اخه اینجوری همه دچار اشتباه میشن. نقل قول: تو نقد یکی نگفت که این بازی عامل خشوت است و بعد از 10 دست بازی دوست داری خودت را جای کاراکتر بازی بگذاری و زورت را روی دک و دیوار خالی کنی ... من که تاحالا اینطوری نبودم! تمام دوستام و داداشم هم وقتی بازی میکنن اینطوری نمیشن. چون بیشتر اوقات پیش همیم. فک کنم شما اینجوری مبشید:دی نقل قول:هیچ کس از اثرات مخرب این بازی ها بر مغز یا اعصاب چیزی نگفت ... هوووووم............اعصاب؟؟ تا حالا اعصابمو ضعیف نکرده! باورتون میشه؟ نمیدونم چرا ولی ظاهرا من با شما متفاوتم! نقل قول:اون قسمت 10 گوی که دیگه به نظر من واقعا بد بینی بود ...اینم دقیقا یکی از اون نکاتی بود که حرصمو در آورد و از شما عزیزان دلیلشو میخوامو هنوز منتظرم...... نقل قول:قسمت مو بد نبود منم جایی ندیدم. ولی به نظر من قسمت مو ها که شبیه مثلته دیگه آخر منفی بافب بود. اگه میشه دلیل این رو هم بگیید نقل قول:من به این نقد از 100 نمره بین 20 تا 50 میدهم ... چون نقد خوبی نبود ... نقد نقدی است که دندان شکن باشد و حرفی توش نباشد مانند شکل ازازیل یا شکل دمون جین . من منظور این تیکه رو نفهمیدم دوست عزیز. یعنی چی دموی جین؟ مگه دموش چش بود؟ نقل قول:[url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-715.html][/url] اینجا به مهم ترین موضوع اشاره شده! این قسمت یعنی شما خودتون . خودتون خودتون شخصا این بازی رو تحلیل کردید و حرفاتون با مدرک نیست. این طور که نمیشه نظر شخصی خودمونو بذاریم و بعد بخوایم به عنوان یه مطلب با موضوع معتبر تو یه همچین سایت معروفی بذاریم. مثلا من بیام بگم که لینگ شایو با اون لباس های بچگونه ای که میپوشه سعی داره تا دختر های 19 ساله رو یه کودک جلوه بده که هنوز خیلی بچس. خوب حالا واقعا این طوره؟؟اگه از لباس شایو عکس بذارمو این چیزا رو بنویسم بهم اعتراض نمیکنن؟ازم دلیل نمیخوان؟؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 193,056 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,685 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری در DotA | Mitsonary | 64 | 40,011 |
۲۳/مرداد/۹۴ ۲:۵۳ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| •فراماسونری در بازی • FIFA 13 • | Amir-T | 24 | 17,820 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: PWLG |
|
| برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN | PWLG | 6 | 3,921 |
۸/تیر/۹۲ ۱۵:۳۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,858 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,077 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|

! تا اونجایی که میرسه به اس ایستاده ... من هیچ منبعی پیدا نکردم و حتی آن را جایی ندیدم اگر اون قسمت را با یک منبعی چیزی میزاشتید بد نبود .