کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟
داروینیسم
پوزیتیویسم
اومانیسم
سکولاریسم
لیبرالیسم
مارکسیسم
آنارشیسم
ناسیونالیسم
فمینیسم
صهیونیسم
سیتنیسم
نازیسم
کاپیتالیسم
مدرنیسم
اگزستانسیالیسم
آواتاریسم (جدید)
و.....
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطرناکترین پارادایم یا ایدئولوژی برای بشریت کدام است ؟
۲۱:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
با سلام به دوست گرامی
والا ما اولین فری بودیم که این تاپیکم رو خوندم و اون موقع داشتم د رمودر تمام گزینه هایی که می گفتی یه توضیح کوچیک می دادم که یهو اینرنت قطع شد و دوباره شروع به نوشتن کردم اما گویا انگار قسمت نبود اون پست رو بدم چون باز اینترنت قطع شد و بلند شدم از پای اینترنت و تا چند ساعتی اعصابمان به هم ریخته بود !!

اما خوب نظر خودم رو می گم :
به نظر من تنها عاملی که باعث ایجاد خطراتی می شه سکولاریسم می باشد
در واقع زمانی که دین از سیاست جدا بشه و جامعه بر اساس عقاید دینی پیش نره باعث می شه جامعه به خرابی پیش بره
در این می توان حکومت یهودی ها رو اشاره کرد اون ها از قدیم البته به نظر من دینشون رو طوری دست کاری کردند که الان با سیاستشون یکی شده و دین و سیاست هر دو یکی هستند و جدا از هم نمی باشند گویا اون ها این جمله ی معروف رو بیشتر از ما درک کردن :
" سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست " اگه بد بر داشت نکرده باشم بنده رو عفو بفرمایید !
خلاصه این که اگه دین از سیاست جدا بشه یکی می شه داروین که داروینیسم رو درست می کنه / یکی مارکسیسم و فاشیسم و یکی می شه کمونیست و ... به نظر من پایه و ریشه تمام این ماکتبی همون سکولاریسمه البته ناسیونالیست از این قضیه جدا می باشد
این ناسیونال رو گفتم چون عقایدی تا حدودی ناسیونالیست دارم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a.l.? ، MohammadMeraj ، fandogh ، خاک ، yashar1374 ، Amirsaeed ، Havbb 110 ، m.hossein ، sagheb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - Gryffen - ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۳

پرش در بین بخشها:

بالا