کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟
داروینیسم
پوزیتیویسم
اومانیسم
سکولاریسم
لیبرالیسم
مارکسیسم
آنارشیسم
ناسیونالیسم
فمینیسم
صهیونیسم
سیتنیسم
نازیسم
کاپیتالیسم
مدرنیسم
اگزستانسیالیسم
آواتاریسم (جدید)
و.....
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطرناکترین پارادایم یا ایدئولوژی برای بشریت کدام است ؟
۱۴:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۰ توسط revenger.)
شماره ارسال: #21

(۲۴/بهمن/۹۰ ۲:۱۱)Admirer نوشته است:  سلام دوست عزیز!!

چند نکته رو خدمت شما عرض می کنم.

1. شامل ترین از نظر شما به چه معناست؟ قطعا اومانیسم سوپر پارادایم مدرنیته محسوب میشه و این حرف من نیست!!! و هنگامی که سوپر پارادایم شد تمامی پارادایم های دیگر زیر بستر آن در جریانند و به آن احاطه ندارند!!!

2. اومانسیم به معنای انسان محوری است و نه خود محوری!! و این کاملا یک جهان بینی است که مرکزیت کائنات رو به انسان ( و نه یک شخص خاص!! ) میده!!!

3. صهیونزیم اصلا پارادایم نیست! بلکه یک جنبش ملی_سیاسی است!!

4. معنای پارادایم، ایدئولوژی و مکتب رو اشتباه نکنید!! زمین تا آسمان تفاوت دارند!!

و در آخر این که به وضوح و بدون هیچ تردیدی خطرناک ترین ایدئولوژی که حتی به یک پارادایم تبدیل شده است "لیبرالیسم" است!!!

موفق بمانید ... یا علی

سلام برادر

درسته منشاء تمام پارادایم ها اومانیسم هستش ولی همونطور که توضیح دادم شامل نیست
ببینید یکی اصول و عقاید اولیه جنبش صهیون اومانیسم هستش که با مفاهیمی چون کپیتالیسم و نژادپرستی در هم امیخته پس مطمئنا خطرناک تر از اومانیسم است.
ضمنا همیشه اولین بهترین نیست برای مثال ویندوز 98 اولین ویندوز و منشا تولید سایر ویندوزها بود درحالی که در مقایسه با vista هیچ به شمار می اید
درمورد پارادایم نبودن صهیونیسم هم اشتباه از دوست عزیزمون بود که مطلب رو ایجاد کرد و اونو جزء پارادایم ها درنظر گرفت وگرنه در پست قبلی بنده بارها از لفظ جنبش برای صهیونیسم استفاده کردم و البته چندبار هم از دستم در رفت نوشتم پارادایمBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، خاک
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - revenger - ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۹

پرش در بین بخشها:

بالا